Gratis Hulp en dus                    
voor niks Websites

Zorgverzekeringsschulden

Zorgverzekeringslijn geeft onafhankelijk advies en praktische tips voor het oplossen van zorgverzekeringsschulden. Wij leggen uit hoe de Zorgverzekeringswet in elkaar zit en welke rechten en plichten (on)verzekerden hebben. Dat doen we gratis voor consumenten en hulpverleners.

Op de website vind je uitleg over de verzekeringsplicht en de premieplicht aan de hand van jouw situatie, nieuws en handige hulpmiddelen, zoals voorbeeldbrieven. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur zitten we voor je klaar om advies te geven. Als het nodig is verwijzen wij hulpvragers door naar gemeenten of andere organisaties die ondersteunen bij het oplossen van financiële problemen.

Dat doen wij gratis en voor iedereen, via het gratis telefoonnummer 0800 64 64 644

Weggeefwinkel

Ben je op zoek naar kleding, boeken, speelgoed, kookmateriaal of naar zomaar iets nieuws om te gebruiken? Dan kan je wellicht je geluk op in een weggeefwinkel. Dat is geen winkel in de traditionele betekenis, maar een plek waar gratis spullen te vinden zijn.

Alle tweedehands-spulletjes die er liggen, of het nu kleding is, een boek, speelgoed, huisraad, een computer of een pollepel, het is allemaal gratis mee te nemen. En daar zitten vaak hele bruikbare dingen tussen, want de weggeefwinkel wil ook een alternatief zijn voor de wegwerpeconomie.

Op de website weggeefwinkels.nl vind je een lange lijst met allemaal weggeefwinkels door het hele land. En je vindt er ook een handleiding om zelf of met anderen een weggeefwinkel te beginnen.

Zie ook https://geldloos.nl/gratis-spullen-netwerken voor online netwerken om spullen te vinden.

GRATIS OF MET KORTING KNIPPEN
VOOR HAARWENSEN

Er zijn zelfs kapsalons die gratis (**) of met korting (*) knippen. Het gehanteerde tarief wordt aangeduid met één of twee sterretjes. Bel de kapsalon om een afspraak te maken en informeer goed naar de voorwaarden. Het kan zijn dat de kapsalons andere voorwaarden dan op onze website vermeld staan hanteren. Wij vragen je begrip hiervoor.

Word je gratis geknipt? Denk er dan eens aan om het uitgespaarde geld aan Haarwensen te doneren. Haarwensen is op initiatief van Yvonne de Boer in 2007 opgericht. Yvonne de Boer is eigenaresse van een haarwerk salon in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Vele kinderen die vechten tegen kanker worden hier in het Emma Kinderziekenhuis behandeld. Door de werkzaamheden van Yvonne binnen de haarwerkers branche, kwam zij veel in aanraking met kinderen die hun haar gingen verliezen. Wanneer zij één kind blij kon maken met een prachtig haarwerk, zag zij ook de bedroefde gezichten van de kinderen en ouders, voor wie dit financieel niet haalbaar was. Dat de kinderen samen met hun ouders vechten tegen deze onmenselijke ziekte vond Yvonne al verschrikkelijk, maar dat niet alle kinderen de mogelijkheid hadden om een haarwerk te dragen, was hartverscheurend.

Link naar een overzicht van de Kapsalons : http://www.haarwensen.nl/haar-doneren/kapsalons

BeautyBank

De BeautyBank is bedacht door Karin Edwards, die jarenlang een eigen kapsalon had. Karin heeft de nodige tegenslagen in haar leven overwonnen. Met de BeautyBank wil ze, samen met professionals (kapper, visagist, styliste of anderzijds) en donateurs, iets doen voor anderen die een boost nodig hebben. Doe je mee? Want samen kunnen we meer mensen laten stralen! Door anderen meer zelfvertrouwen te geven, zullen er op termijn positieve veranderingen mogelijk zijn. Een nieuwe baan, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde. Goed voor hen, goed voor de omgeving en goed voor de maatschappij en economie!

Klik hier als je in aanmerking wilt komen als cliënt of mee wilt doen als Beauty professional.

 

 

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?