Gratis Hulp en dus                    
voor niks Websites

Zorgverzekeringsschulden

Zorgverzekeringslijn geeft persoonlijk advies en praktische tips voor het oplossen van zorgverzekeringsschulden en het afsluiten van een zorgverzekering.

Dat doen wij gratis en voor iedereen, via het gratis telefoonnummer 0800 64 64 644 en e-mail .

Weggeefwinkel

Ben je op zoek naar kleding, boeken, speelgoed, kookmateriaal of naar zomaar iets nieuws om te gebruiken? Dan kan je wellicht je geluk op in een weggeefwinkel. Dat is geen winkel in de traditionele betekenis, maar een plek waar gratis spullen te vinden zijn.

Alle tweedehands-spulletjes die er liggen, of het nu kleding is, een boek, speelgoed, huisraad, een computer of een pollepel, het is allemaal gratis mee te nemen. En daar zitten vaak hele bruikbare dingen tussen, want de weggeefwinkel wil ook een alternatief zijn voor de wegwerpeconomie.

GRATIS OF MET KORTING KNIPPEN
VOOR HAARWENSEN

Er zijn zelfs kapsalons die gratis (**) of met korting (*) knippen. Het gehanteerde tarief wordt aangeduid met één of twee sterretjes. Bel de kapsalon om een afspraak te maken en informeer goed naar de voorwaarden. Het kan zijn dat de kapsalons andere voorwaarden dan op onze website vermeld staan hanteren. Wij vragen je begrip hiervoor.

Word je gratis geknipt? Denk er dan eens aan om het uitgespaarde geld aan Haarwensen te doneren. Dan hebben wij voldoende financiële middelen om je afgeknipte vlecht tot een pruik te verwerken.

Link naar een overzicht van de Kapsalons : http://www.haarwensen.nl/haar-doneren/kapsalons