Heerlijke recepten uit je voedselbank pakket of uit je keukenkast

Witlofsoep met krokante ham

Witlofsoep met krokante ham

Pittige soep met witlof en krokant gebakken ham of ontbijtspek. Als je graag wat meer groente eet kun je ook een paar stengels bleekselderij meestoven met de witlof en de soep opdienen met wat lenteui of bieslook.

Lees meer
Wortelsalade met appel

Wortelsalade met appel

Deze lekkere frisse wortelsalade met appel maakte ik speciaal voor voedselbank Texel en Purmerend, de klanten kregen in week 23 namelijk wortels in het voedselpakket. Heerlijk als bijgerecht bij de warme maaltijd of tussendoor als lunch.

Lees meer
Lentestamppot

Lentestamppot

Dit is een heerlijke lentestamppot, budgetvriendelijk die ik speciaal maakte voor het live event “Our wish a delicious & cheap dish, mede georganiseerd door Lieke, student van de Hogeschool Utrecht, de opbrengst was voor de voedselbank

Lees meer
Hollandse bloemkoolcurry

Hollandse bloemkoolcurry

Deze aparte curry met de Hollandse bloemkool maakte ik voor het live event “Stay safe en geef koken met een voedselpakket”, mede georganiseerd door 4 studenten van Hogeschool Utrecht, de opbrengst was voor de voedselbank. Je kunt stap voor stap meekoken met de video of zelf aan de slag met het recept.

Lees meer

Rabarbermousse

Rabarber is een groente die je moet leren kennen. Ik maakte er een lekker toetje mee, het recept kreeg ik van mijn moeder. Net als de rabarber trouwens, uit eigen moestuin!

Lees meer

Facebook

Superleuk! ... See MoreSee Less

5 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Het "schiet" al aardig op 😍 ... See MoreSee Less

2 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Advertenties en sponsers

ERC Hosting en Webdesign

Archief berichten