Sasja's Blog

Op mijn blog schrijf ik graag over mijn dagelijkse bekommeringen. De geluksmomentjes of dingen die ik meemaak in het leven.

Ook post ik artikelen, recepten en budgettips die ik voor andere sites of bedrijven heb mogen schrijven.

Heb je ook een leuke tip of schrijf je graag een gastblog stuur me een berichtje. Dan plaats ik het op de site.


Facebook
Aan de knutsel met Action 😍


... See MoreSee Less

Bekijk op FacebookDe stoofpeertjes staan op het vuur. Wat ruikt het hier al heerlijk! Voor die extra mooie kleur heb ik er een flesje eigengemaakte bessensap (door ma) bijgedaan. Verder nog een steranijs, kaneelstokje, laurier, kruidnagel en wat vanillesuiker.


... See MoreSee Less

Bekijk op FacebookOmslagfoto van Hoe je van minder meer maakt


... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook🌲Wat een leuk idee!


... See MoreSee Less

Bekijk op FacebookVandaag: 14 oktober 2022 vindt de derde editie van de Nationale Groente- en Fruitdag plaats, middenin de Dutch Food Week. Tijdens deze editie van de Nationale Groente- en Fruitdag 'geven we kleur door' met de Ga voor Kleur Break. Oftewel: om 16:00 uur 's middags snacken we met groenten en fruit onze middagdip eruit. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Op scholen, in zorginstellingen, in supermarkten, op sportclubs, bij bedrijven: overal genieten we op 14 oktober van de Ga voor Kleur Break. Groenten en fruit zijn niet alleen heel gezond en duurzaam, maar vooral ook heel lekker! Door dit extra snackmoment met groenten en fruit toe te voegen aan je dag, krijg je gemakkelijk meer groente en fruit binnen. Daar wordt iedereen blij van!Vandaag mee naar school: druiven en aardbeienOntbeten met: thee met honing van eigen bijen en een banaan


... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

Advertenties en sponsers

ERC Hosting en Webdesign