Sasja's Blog

Op mijn blog schrijf ik graag over mijn dagelijkse bekommeringen, geluksmomentjes of de dingen die ik meemaak in het leven. Ook post ik berichten die ik voor andere sites of bedrijven heb mogen schrijven op dit blog. Heb je ook een leuke tip of blog stuur me dan een berichtje. Dan plaats ik het op de site. 

Gastblog 2

Gastblog 2

In dit gastblog Suzanne Schipper, financial lifecoach aan het woord over een rijker leven. Tips voor meer geluk, vrijheid en rijkdom.

Lees meer
Een “nieuwe” slaapkamer voor een stoere jongen

Een “nieuwe” slaapkamer voor een stoere jongen

Leonit wordt 8 en wil graag een “nieuwe” slaapkamer. Hij is gek op sport. Hoe ik dit aanpak? je leest het in dit blog. Van voorbereiding tot uitvoering.

Hulp gezocht met klussen… wie heeft er nog spullen of kan mij aankomende week (week 30) een handje helpen met klussen? Bedankt!

Update:
Leonit slaapt bij zijn broer op zijn slaapkamer ✅
Het behang is eraf ✅
1 wand is geschilderd ✅
Muurstickers in bestelling ✅
Bureau gekregen ✅

Nog op zoek naar:
een loopband, fitnessspullen, hang- klim en klautermateriaal.
Iemand die mij wil helpen met klussen deze week 😊

Lees meer
Video kookworkshop Hollandse bloemkoolcurry

Video kookworkshop Hollandse bloemkoolcurry

Hierbij de live video van mijn kookworkshop voor "Stay safe en geef koken met een voedselpakket"   live kookworkshop Hollandse bloemkoolcurry Kook je met mij mee? Met een half uur lekker aan tafel! Voor #staysafeengeef heb ik donderdag 14 mei 2020 live gekookt...

Lees meer


FacebookTip van de dag:Als je een tosti wilt bakken maar niet wilt dat je tosti apparaat vies wordt... dan leg je de tosti tussen bakpapier. Met de gladde kant naar binnen. Echt handig!


... See MoreSee Less

1 dag geleden  ·  

Bekijk op Facebook


We kregen een berichtje van Rins Janse van outdoorwinkel Vrijbuiter. Bij het opruimen van hun loods vonden ze zo’n 100 hoge kwaliteit katoenen en polyester familietenten waarvan de tentstokken ontbreken, waardoor ze onverkoopbaar zijn. En omdat weggooien zonde is, zoeken we iemand die deze nieuwe tentdoeken kan upcyclen of er iets anders nuttigs mee kan doen. Iets voor jou? Stuur dan een mailtje aan rins@vrijbuiter.nl.En wij houden je natuurlijk op de hoogte wat er uiteindelijk van gemaakt is.


... See MoreSee Less

2 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook


Ook als je kind al zelf kan lezen blijft voorlezen belangrijk. Dit is heel goed voor de taalontwikkeling van je kind en gezellig om samen te doen. Dit is een leuk initiatief om toch verschillende boeken te kunnen lezen zonder deze te hoeven kopen.


... See MoreSee Less

5 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Advertenties en sponsers

ERC Hosting en Webdesign