Sasja's Blog

Op mijn blog schrijf ik graag over mijn dagelijkse bekommeringen. De geluksmomentjes of dingen die ik meemaak in het leven.

Ook post ik artikelen, recepten en budgettips die ik voor andere sites of bedrijven heb mogen schrijven.

Heb je ook een leuke tip of schrijf je graag een gastblog stuur me een berichtje. Dan plaats ik het op de site.

Gastblog 2

Gastblog 2

In dit gastblog Suzanne Schipper, financial lifecoach aan het woord over een rijker leven. Tips voor meer geluk, vrijheid en rijkdom.

Lees meer


Facebook
Mooi beton


... See MoreSee Less

2 weken geleden  ·  

Bekijk op FacebookDoe je ook mee?Vaak lees ik dat met verduurzaming veel geld gemoeid is. Er wordt al gauw gepraat over zonnepanelen, isoleren of een dure elektrische auto. En dan kun je zomaar denken dat een duurzame levensstijl heel duur is. Maar niets is minder waar. Mijn leven is echt stukken voordeliger geworden sinds wij in kleine en grote stappen zijn gaan verduurzamen. En dat betekent dat we meer geld (en tijd) overhebben voor dingen die we echt belangrijk vinden!Ik heb een groen voornemen dit jaar en dat is dat ik 10.000 mensen wil inspireren en helpen om stappen te zetten in het verduurzamen van hun leven. Niet alleen om de wereld te redden, maar omdat ik iedereen gun wat ik ervaar: meer tevredenheid, dankbaarheid en de mogelijkheid om veel geld besparen. Het eerste wat ik dit jaar doe is op 5 januari een webinar geven.Tijdens het webinar "Doe duurzaam en leef gelukkiger" vertel ik je:💚 Waarom ik startte met duurzaam leven💚 Welke duurzame stappen ik tot nu toe heb gezet💚 Hoe mijn duurzame levensstijl er tegen mijn verwachting voor zorgde dat ik veel tevredener, gezonder én gelukkiger leef.💚 Hoe ik veel geld bespaar door duurzaam te levenNa dit webinar heb jij inspiratie én energie om met jouw groene voornemens aan de slag te gaan. En weet je hoe ook jij helpt om de wereld te redden én goedkoper te leven.Het webinar is al morgen (woensdag 5 januari om 20.00 uur)Meld je gelijk aan en reserveer nog snel jouw plekje via deze link: https://groeneheldenacademie.nl/webinar/#zerowaste #duurzaamheid #zerowaste #zerowastenederland #duurzaam #afval #groenehelden #plasticsoup #zwerfafval #levenzonderafval #plasticafval #gratis #webinar #gratiswebinar #duurzaamleven #consuminfluencer #duurzaamdoen #geluk #gelukkiger #voordelig #goedkoop #minimalisme #tevredenheid #dankbaarheid #gezondleven #gezondheid


... See MoreSee Less

3 weken geleden  ·  

Bekijk op FacebookLeuk experiment voor in de vakantie.


... See MoreSee Less

3 weken geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Advertenties en sponsers

ERC Hosting en Webdesign