Sasja's Blog

Op mijn blog schrijf ik graag over mijn dagelijkse bekommeringen. De geluksmomentjes of dingen die ik meemaak in het leven.

Ook post ik artikelen, recepten en budgettips die ik voor andere sites of bedrijven heb mogen schrijven.

Heb je ook een leuke tip of schrijf je graag een gastblog stuur me een berichtje. Dan plaats ik het op de site.

Gastblog 2

Gastblog 2

In dit gastblog Suzanne Schipper, financial lifecoach aan het woord over een rijker leven. Tips voor meer geluk, vrijheid en rijkdom.

Lees meer
Een “nieuwe” slaapkamer voor een stoere jongen

Een “nieuwe” slaapkamer voor een stoere jongen

Leonit wordt 8 en wil graag een “nieuwe” slaapkamer. Hij is gek op sport. Hoe ik dit aanpak? je leest het in dit blog. Van voorbereiding tot uitvoering.

Hulp gezocht met klussen… wie heeft er nog spullen of kan mij aankomende week (week 30) een handje helpen met klussen? Bedankt!

Update:
Leonit slaapt bij zijn broer op zijn slaapkamer ✅
Het behang is eraf ✅
1 wand is geschilderd ✅
Muurstickers in bestelling ✅
Bureau gekregen ✅

Nog op zoek naar:
een loopband, fitnessspullen, hang- klim en klautermateriaal.
Iemand die mij wil helpen met klussen deze week 😊

Lees meer


Facebook
Vandaag heb ik met de roseval krieltjes en sjalotjes uit de #moestuin van oma met sperziebonen een heerlijke salade gemaakt. A la Sasja want ik had niet alles in huis voor de traditionele aardappelsalade. Hoe ik het opgelost heb? Koelkast opendoen en toevoegen wat ik wel in huis heb...Wat zit er allemaal in? Ik heb de salade voor 1 persoon gemaakt. * 10 roseval krieltjes gekookt, met koud water afgespoeld en in vieren gesneden.* handje vol sperziebonen. Gekookt, met koud water afgespoeld en door midden gesneden.* 1 sjalotje, heel fijn gesneden* 1 augurk fijn gesneden* 1 ei in stukjes* voor een Mediterrane twist wat gehalveerde olijven toegevoegd.* gezouten pistache nootjes, een stuk of 15 schat ik* stukje bosui, klein gesneden Voor de dressing: * schep Belgische mayonaise* schep kwark* teentje knoflook uit de pers* scheutje citroensap* peper en zoutAlles lekker door elkaar roeren en even in de koeling zetten voor gebruik. 😊😋Ik heb een stuk kiprol van gister er bij gegeten.


... See MoreSee Less

2 dagen geleden  ·  

Bekijk op FacebookZoooooo, weer eens iets anders uitgeprobeerd. Heerlijk met courgette uit de #moestuin Het recept zet ik straks op mijn website www.basishulp.nl


... See MoreSee Less

4 dagen geleden  ·  

Bekijk op FacebookHier word ik zo gelukkig van ☺️Prachtige kleuren en heerlijke smaken. Blauwe bessen, kleine aardbeitjes en witte bessen uit de #moestuin Met de #honing van de 🐝🐝 van oma is dit een topper! #gezondeten #fruit #kidsweek


... See MoreSee Less

7 dagen geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Advertenties en sponsers

ERC Hosting en Webdesign