Wij zoeken sponsors

Waarom? Het antwoord is simpel, als (oud) klant van de voedselbank zult u begrijpen dat ik geen budget heb voor websitehosting, marketing, flyers etc. Deze website is gesponsord en de domeinnamen ook.

Met deze website wil ik mensen helpen met een beperkt budget om tips te geven en interessante items te delen. De recepten zijn allemaal gemaakt met producten uit het voedselpakket van Voedselbank Alkmaar of met wat ik in de keukenkast heb.  

Veel stichtingen zoals de voedselbank, kinderkledingbank of Stichting Manna werken met vrijwilligers om voedselbankklanten te helpen met o.a. een gevarieerd en gezond pakket en kleding.

Voor u kan het interessant zijn als sponsor om ons te steunen. Het is zakelijk interessant en de belastingdienst betaald mee. Daarnaast steunt u een goed doel. Uw naam wordt positief aan een hulpbehoevende organisatie verbonden. En “last but not least” u helpt ons.

Wilt u meer informatie of worden teruggebeld vul dan volledig vrijblijvend het formulier dan neem ik, Sasja, natuurlijk persoonlijk contact met u op.

 

11 + 8 =

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?