BINNEN 1 DAG ONLINE MET UW NIEUWE WEBSITE

Na overleg om uw wensen door te nemen en nog belangrijker: het doel van de gewenste website te bespreken, gaan wij meestal binnen 24 uur aan de website beginnen. U kunt zelf teksten en fotomateriaal aanleveren (de snelste manier) maar wij kunnen dat ook, tegen een gereduceerde prijs, voor u laten verzorgen door onze tekstschrijvers.

U kunt dan al na 1 dag met een professionele website online!

  • In de linker column vindt u de tekst geschreven door de opdrachtgever (blauw)

  • In de rechter column vindt u de tekst herschreven door mij, Sasja (groen)

Welke vindt u beter?

Kies en zie direct de uitslag

View Results

Laden ... Laden ...

WERKWIJZE

Bij Sneleenwebsite.online ontwikkelen wij in snel tempo en vol toewijding van één contactpersoon uw website of webwinkel op Internet. Gekoppeld aan en door u gekozen domeinnaam en email adres. Hier gebruiken we vaak tools als WordPress, Woocommerce, DIVI Builder en Office 365 voor.

ONZE WERKWIJZE

Bij Sneleenwebsite.online ontwikkelen wij in razend snel tempo en vol toewijding uw website of webwinkel op internet. Uw website wordt gekoppeld aan een door u zelf gekozen domeinnaam en e-mail adres. Hiervoor gebruiken we tools zoals WordPress, Woocommerce, DIVI Builder en Office 365.

TECHNISCHE INSTALLATIE

Wij registreren uw domeinnaam, maken de hostingaccount en uw email account aan en activeren het backupsysteem.

Als dit actief is installeren wij vervolgens WordPress met DIVI builder en indien besproken uw webwinkel en/of andere uitbreidingen.

ONTWIKKELING

Wij ontwikkelen uw website op basis van uw wensen en rekeninghoudend met het doel en Zoekmachines optimimalisatie (SEO).

Na goedkeuring van u en afhandeling van het zakelijke aspect komt uw website online. Samen beoordelen we uw website en passen kleine wijzigingen toe.

DE TECHNISCHE INSTALLATIE

Stap 1:  Wij registreren uw domeinnaam, maken de hostingaccount en uw e-mail account aan en activeren het backup systeem.

Stap 2:  Wij installeren WordPress met DIVI builder.

Stap 3: Na goedkeuring van u en afhandeling van het zakelijke aspect komt uw website online. Samen beoordelen we uw website en passen waarnodig kleine wijzigingen toe en kunnen in overleg aanvullingen doen of uitbreidingen.

MANAGED WORDPRESS HOSTING

We hosten en onderhouden uw website en de backups 100% onder eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd up-to- date en online is.

Kleine veranderingen zoals openingstijden etc. geeft u aan ons door en wij verwerken het gratis in uw website.

MANAGED WORDPRESS HOSTING

Wij hosten, onderhouden uw website en maken de backups 100% onder eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd up-to- date en online is. Wij werken overzichtelijk met maar één contactpersoon.

Kleine veranderingen, zoals bijvoorbeeld gewijzigde openingstijden, geeft u op tijd aan ons door en wij verwerken het gratis en snel in uw website.

BRANDING

Bij Snel een website online vinden we dat uw bedrijf herkenbaar en duidelijk moet overkomen bij u bestaande en nieuwe klanten. Uw product of bedrijfsnaam is duidelijk en herkenbaar in beeld. Uw logo is overal zichtbaar en blijft net als het menu altijd in beeld.

BRANDING

Bij Sneleenwebsite.online vinden we dat uw bedrijfsnaam en/of uw product herkenbaar en duidelijk moet overkomen bij al uw klanten. Uw logo is overal zichtbaar en blijft net als het menu altijd in beeld.

WEB DESIGN

Dat is wij doen en voorral leuk vinden. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u  er zeker van zijn dat het goed komt. En dat wij er alles aan zullen doen om uw website perfect te maken. Wij beheren zowel de front-end als de back-end (full stack development)

WEB DESIGN

Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat we snel en vol toewijding werken aan uw website. Wij doen er alles aan om uw website perfect werkend te maken. Wij beheren zowel de front-end als de back-end (full stack development)

INFORMATIE ARCHITECTUUR

Uw website wordt zo opgebouwd dat indien nodig er een trechter model wordt toegepast om u klanten te leiden naar de door uw gekozen paden. En zodoende ze met een paar klikken bij de door hun gewenste informatie of artikel zijn.

INFORMATIE OPBOUW 

Uw website wordt zo opgebouwd dat, indien nodig, er een trechtermodel wordt toegepast om u klanten te leiden naar de door uw gekozen paden. Op deze manier zijn de klanten met een paar klikken bij de door hun gezochte informatie of gewenst artikel.

CONTENTSTRATEGIE

Contentstrategie richt zich op de planning, creatie, levering en sturing van content. Zo zorgen wij dat uw bezoeker nuttige en bruikbare inhoud krijgt te zien, die goed gestructureerd en gemakkelijk te vinden is.

CONTENTSTRATEGIE

Contentstrategie richt zich op de planning, creatie, levering en sturing van content. Zo zorgen wij dat uw bezoeker nuttige en bruikbare inhoud te zien krijgt, die goed gestructureerd en gemakkelijk te vinden is.

ADVIES EN AANPASSINGEN

Uw website is online en zoekmachines kunnen uw website goed vinden. Indien gewenst bespreken we regelmatig wat er anders of beter kan. Technische updates en verbeteringen voeren wij voor u uit.

ADVIES EN AANPASSINGEN

Nu uw website online is en zoekmachines uw website goed kunnen vinden (SEO) bespreken we regelmatig wat er anders of beter kan. Technische updates en verbeteringen voeren wij voor u uit.

RECENTE OPDRACHTEN

Onze recente opdrachten geeft u een overzicht van ons werk dit kunnen zowel webdesign en hosting opdrachten zijn maar ook offline design zoals flyers of andere grafische opdrachten.

RECENTE OPDRACHTEN

Onder recente opdrachten krijgt u een overzicht van ons werk. Dit kunnen zowel webdesign en hosting opdrachten zijn maar ook offline design zoals flyers of andere grafische opdrachten.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?