De ene dag is de andere niet..

Al weken hoorde ik het: “je bent bijna jarig mama” en “je gaat al aardig richting de 50 Sas”. En ja, dat klopt allebei.

Afgelopen zaterdag 13 juni mocht ik 49 kaarsjes uitblazen, figuurlijk dan, ik heb er namelijk zelfs niet 1 uitgeblazen maar dat terzijde. Terwijl ik de taart zelf gemaakt had? en dan gewoon kaarsjes vergeten er op te zetten. Oeps..

Het was trouwens een erg lekkere en frisse kwarktaart met pandan-extract (groene kleurstof) en aardbeien geworden. Heerlijk met dat warme weer. Ook de kids vonden de taart geslaagd en lustten nog wel een stukje.

Mijn verjaardag had ik samen met mijn neefje (11) en familie gevierd in Castricum, fijn in de tuin onder de parasol en met gepaste afstand. In mijn appartement met twee balkons is dat toch wat moeilijker te realiseren.

Voor de lunch had ik Javaanse kip gemaakt op broodjes met zoetzuur en peterselie. Het recept vind je op: https://basishulp.nl/recepten/

Het werd een gezellige dag en ik ben goed verwend. Mooie kaarten, prachtige boeketten en fijne verwenkado’s die heerlijk ruiken!

Tot zover verliep alles nog goed.

Maar, de ene dag is de andere niet..

Na een onruste nacht met veel lawaai van buiten en buren moest ik helaas de volgende ochtend 112 bellen. Het werd een lange dag in het ziekenhuis voor mijn vriend die last had van pijn op zijn borst. We zijn allemaal erg geschrokken maar het is gelukkig goed afgelopen. Met dank aan het bevlogen en lieve personeel van ambulance en ziekenhuis!

Met de schrik vrij gekomen en aan het eind van de dag ontslagen uit het ziekenhuis maar wel met een aantal potten pillen rijker.

Zo zie je maar weer… ups en downs volgen elkaar snel op.

Zorg goed voor elkaar en voor de ander.

Sasja

 

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?