Soms loopt het allemaal anders. Zo ook bij mij. En zat ik een paar weken geleden voor een intake bij het Leger Des Heils.. en kreeg daar een warm onthaal!

Deze intake (en mijn verhaal) is binnenkort te zien op de televisie bij een nieuw programma over armoede in Nederland. Ik houd jullie op de hoogte van deze uitzending! en ben benieuwd naar de reacties.

Afgelopen donderdag mocht ik voor het eerst mijn voedselpakket ophalen bij de Voedselbank. En daar werd het idee geboren voor “Geluk uit een pakket” 

Ik ben gek op koken en vind het leuk gezonde, lekkere, makkelijke maaltijden te maken met alle producten uit het voedselpakket. Soms moet er toch iets voor gekocht worden maar dan let ik op low budget en verkrijgbaarheid.

Niet iedereen heeft evenveel fantasie of tijd om een recept te bedenken. Daarom plaats ik hier recepten, foto’s en tips. Ik hoop hiermee mensen een positieve boost te geven en te stimuleren om creatief om te gaan met wat je krijgt. Vandaag is het nationale vrijwilligersdag en hierbij wil ik meteen de vrijwilligers van het Legers Des Heils en de Voedselbank bedanken voor hun geweldige inzet en enthousiasme!

S x

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?