Afgelopen zondag is mijn jongste zoon 4 jaar geworden. Voor hem een mijlpaal voor mij een bijzonder moment. Na de zomervakantie gaat ook hij naar de basisschool net als zijn oudere broer. Wat zal het stil zijn in huis. Maar tevens ook de aftrap van een project waar ik al lang mee bezig ben achter de schermen en graag mee naar buiten wil komen. Een online magazine. De facebook pagina hiervan hebben jullie misschien al wel voorbij zien komen “Geluk uit een pakket van de Voedselbank” Het blijft nog even spannend hoe de definitieve versie wordt eind augustus. Ik houd jullie op de hoogte!

Ik wil hierbij ook de Stichting Jarige Job in het zonnetje zetten en heel erg bedanken voor het prachtige pakket wat ik vorige week kreeg bij de Voedselbank. Hiermee was het feest compleet. Slingers, kadootjes, traktaties, limonade en zelfs aan kaarsjes voor op de taart was gedacht. Heel erg welkom! De 3D pinguïn snoepjes waren favoriet bij de jarige. Super cute Cool

Met de producten uit het Voedselpakket had ik broccolisoep gemaakt en de Chinese tomatensoep uit pak opgewarmd, de bolletjes lekker belegd met ham en kaas, heerlijke brie op een toastje gedaan en chips op tafel. De eieren, boter, slagroom en jam heb ik gebruikt bij het maken van de “Dino-ei-taart”

Kortom, een geslaagd feest en heerlijke dag die eindigde met een gezellige wandeling in het Heilooërbos.

Sasja x

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?