Liever lenen of huren dan kopen

Met peerby.nl  kan je spullen lenen van mensen in je buurt. Zij helpen je om spullen te lenen en huren van je buren. Stel je vraag en ga op zoek naar die barbeque of boormachine, want een boormachine wordt in zijn hele leven maar 13 minuten gebruikt ? dus waarom zou je nieuw kopen?

Peerby

Peerby is een klein bedrijfje met grote doelen. Zij geloven in wij en niet alleen maar ik.

Door mensen in contact te brengen en te laten delen proberen zij een alternatief te bieden voor de wegwerpcultuur. Zij zijn geen heilige boontjes maar vinden dat alles wat goed is ook makkelijk, leuk en voordelig mag zijn. Zo is goed voor de planeet, goed voor je buurt en goed voor ons ook gewoon goed voor jou.

 

Verminderen CO2

Meer dan 20% van alle CO2 uitstoot komt van gebruiksvoorwerpen. Wanneer we kijken naar alle directe en indirecte milieueffecten, dan zijn spullen zelfs de grootste boosdoener. De meeste voorwerpen die mensen bezitten worden minder dan 10% van de tijd gebruikt. (Wist je dat een boormachine in zijn hele leven gemiddeld maar 13 minuten wordt gebruikt.. JA, dat weten we nu!)

Ontspullen

Peerby wil de negatieve impact van spullen graag verminderen, door delen gemakkelijker en leuker te maken dan kopen. Bovendien kan je door te delen geld besparen en heb je met Peerby toegang tot heel veel gave spullen. Want: Samen hebben we meer!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?