AlkmaarPas - sasja spek

ALKMAAR – Sasja Spek (47) woont met haar twee kinderen in de Oudorper polder in Alkmaar. Ze woont net buiten de stad, maar je bent binnen een paar minuten in de binnenstad. “Alkmaar is gezellig en heeft veel sfeer. Er zijn leuke evenementen en er is een groot aanbod aan winkels, daar hoef je niet voor naar Amsterdam”, vertelt Sasja.

De AlkmaarPas ontvangt Sasja al jaren gratis vanuit gemeente Alkmaar en ze gebruikt de pas regelmatig. Sasja: “Doordat er ook budgetten op de pas staan, kun je nog veel meer met de AlkmaarPas. Ik vind het erg fijn dat ik voor mijn kinderen op deze manier de ouderbijdrage kan betalen, het lidmaatschap voor de sportvereniging en een lidmaatschap bij de bibliotheek.”

Sasja is erg blij met de AlkmaarPas. “Het is geweldig wat je allemaal met de AlkmaarPas kunt. Je kunt echt iets met je kinderen doen, zonder dat je meteen veel geld kwijt bent. Ik begrijp dat het mensen uit een sociaal isolement haalt. Vorig jaar was ik met het tegoed voor het theater ook naar een kindervoorstelling geweest, je kon zelfs gratis gebruik maken van de garderobe en kreeg een drankje erbij, we hebben erg genoten!” glimlacht Sasja.

De informatie en acties haalt ze vooral van de website, het boekje en de Facebookpagina. Ze probeert dit ook te delen met andere mensen uit haar omgeving. “De AlkmaarPas is super handig, je kunt er het hele jaar door leuke dingen mee doen.”

Bron: heemsteedsnieuwsblad.nl

 

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?