De prijs van vergelijken 

Als het gaat om telefoon- of zorgverzekeringscontracten dan is het al snel duidelijk waarom vergelijken geld kan opleveren. 

Maar wat zijn de voordelen van het vergelijken van een online boekhoudprogramma? Daar gaat toch alleen je eigen financiële administratie naar toe.  

Zo simpel is het niet of eigenlijk toch wel.  

Een online boekhoudprogramma kan je helpen met meer winst te hebben en je belastingzaken goed te regelen. Dat is essentieel voor een gezond financieel bedrijf.  

Waar kun je op letten bij de vergelijking van een boekhoudprogramma 

  • Vermindert het je tijd voor de boekhouding 
  • Bespaar je kosten van een boekhouder of werken jullie samen in het systeem 
  • Heb je snel de juiste cijfers beschikbaar 
  • Kun je efficiënt btw-aangifte doen 
  • Is het makkelijk in gebruik en snel te leren 
  • Ben je zzp-er of mkb-er 

Ook voor stichtingen en verenigingen zijn er speciale boekhoudprogramma’s. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de zorg om de ledenadministratie en de financiën.  

Automatische voordelen  

Met een online boekhoudprogramma kun je bijvoorbeeld bonnen inscannen met je telefoon en uitgaven worden automatisch en realtime gecategoriseerd als je een zakelijke rekening gekoppeld hebt. Dat maakt online boekhouden makkelijk. Of maak eenvoudig facturen en verstuur je offertes. Geef je boekhouder of accountant toegang zodat er goed overzicht blijft. Deze kan dan meekijken en adviseren. Registreer je gewerkte uren en je gereden kilometersDe btw-aangifte kunt u zo doorsturen naar de Belastingdienst.  

Voordelig – supermakkelijk – superveilig  

Alles staat in de cloud en continuïteit is gewaarborgd door automatische updates en back-ups. Handig omdat de regelgeving met betrekking tot de belastingen regelmatig veranderd.  

Een kloppende boekhouding is essentieel 

Een kloppende boekhouding is voor de Belastingdienst essentieel. En zelfs wettelijk verplicht. Met behulp van een goed boekhoudprogramma voldoe je aan deze verplichting.  

Daarnaast geeft het je ook inzicht in de cijfers van je bedrijf en maakt het je makkelijker om te kiezen voor een nieuwe investering. Het scheelt je veel tijd en voorkomt fouten. Ook zie je hiermee snel of je uurtarief en verkoopprijs nog voldoende is of dat je deze kunt bijstellen.  

Regel het snel en gemakkelijk online zodat jij je weer op het ondernemen kunt richten.  

Voor het goed bereiken van je doelgroep kun je gebruik maken van Content Marketing. Lees hier alles over deze vorm van marketing.  

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?