De schoolcarrière van je kind

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt ruim 870.000 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente telt ruim 170 en behoort tot de hoogste ter wereld.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. De bekende grachtengordel is in 2010 toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Heel veel scholen

Voor al die inwoners zijn er heel veel scholen nodig. In Amsterdam alleen al zijn er ruim 250 basisscholen en 90 middelbare scholen. Daar heb je als ouders een behoorlijke klus aan om een geschikte en leuke school te vinden voor je kind. Maar éénmaal gevonden dan kun je daarna meteen op zoek naar één van die coole schooltassen.

Zet je kind de eerste stappen in het onderwijs? De eerste schooldag is natuurlijk een hele spannende dag! Daar hoort ook een vrolijke, stoere en trendy kinderrugzak bij. Voor kinderen op de basisschool zijn er speciale kleinere en lichtere varianten en heel geschikt voor kinderen in de groei. Maar zeker net zo functioneel. Er kan met gemak een broodtrommel, beker en sportkleding in.

Met het weer is bij de productie ook rekening gehouden; de tassen zijn onverwoestbaar, in heel veel hippe kleuren verkrijgbaar én waterafstotend.

Een bewuste duurzame keuze

De schooltassen gaan prima een tweede of zelfs derde ronde mee! Dus een goede bewuste duurzame keuze maak je met deze fjallraven kanken kinderrugzak. Gemaakt met groot respect voor de natuur en onze planeet en van gerecyclede en biologische materialen.

Voor de pubers zijn er ook tassen die speciaal ruimte bieden voor een laptop. De laptop tas biedt met een apart vak ruimte voor je laptop maar kan ook prima mee naar het zwembad of de voetbal. Natuurlijk is deze tas bestand tegen alle weersinvloeden en dus waterafstotend en van supersterk materiaal. Want die dure laptop moet wel veilig overkomen tijdens de fietstocht of reis naar school.

Fancy printjes en gave afbeeldingen

Maak je tas helemaal persoonlijk door te kiezen voor de meest fancy printjes. Knalroze, geel met zwarte stippen, fluorblauw of neem een rugzak met twee speakers. Wireless bluetooth met een flink volume. Zo wordt naar school gaan écht een feestje.

Maar pas op.. soms zijn de tassen zó leuk dat je ze zelf wel zou willen dragen!

Veel plezier met het maken van je keuze voor die echt speciale coole schooltas.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?