De zoektocht naar de perfecte fauteuil

In de huidige luxe woontrends kom je opvallend vaak de teddy fauteuil tegen. Populaire merken hebben deze trend opgepakt via de mode naar het interieur.

Dat is niet zomaar. Een fauteuil kies je uit op kleur, zithoogte, stoelpoten, stof, model en ze zijn zelfs draaiend te verkrijgen.

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn past deze fauteuil in ieder interieur.

Dat is heel erg handig omdat de stoel goed te verplaatsen is als je bijvoorbeeld de indeling van je woning wilt veranderen. Zo heb je niet direct nieuwe meubels nodig.

En met een fauteuil heb je er direct een comfortabele zitplaats bij die niet veel ruimte in beslag neemt.

Een warme uitstraling aan je interieur

Meubels en accessoires van teddy achtige stof. Een trend van dit jaar. Heerlijk die zachte stof die niet alleen in de teddy fauteuil terugkomt maar ook in bankstellen, sierkussens en zelfs eetkamerstoelen.

Deze zachte aaibare stof zorgt voor een warme uitstraling en een uitstekend zitcomfort.

Omdat de stoel in zo veel verschillende vormen te verkrijgen is geeft hij die perfecte persoonlijke touch aan jouw interieur. Een echt luxe meubel.

Daarnaast is het een heerlijke comfortabele plek om even je rust te kunnen nemen. Een draaifauteuil maakt het extra comfortabel en luxe. Kies er een mooie design poef bij en een super zacht sierkussen of plaid. Daar wil je de hele dag wel in blijven zitten. Lekker ontspannen en genieten.

De teddy fauteuil combineren

De teddy fauteuil kun je heel fijn combineren met pluizige meubels en woonaccessoires.

Denk eens aan verschillende houtsoorten of andere zachte stoffen en velvet. Omdat de stoel vaak is gemaakt in de kleur wit, nude of een pasteltint combineert dit goed bij frisse natuurlijke kleuren. Maar kijk ook eens naar lichtgrijs, beige of lichtbruin voor je fauteuil. Zo creëer je die warme knusse uitstraling.

Je kunt deze teddy stijl zowel stoer als klassiek combineren. Zorg dan voor een rustige basis in je interieur en voeg hier de teddy fauteuil aan toe.

 

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?