De zomervakantie is in aantocht

Voor veel kinderen is de zomervakantie iets om naar uit te kijken. Een periode van even tot rust komen om daarna weer met frisse moed naar een nieuwe groep of zelfs naar een nieuwe school te gaan.

Als je een jarige job hebt in de grote vakantie is dat misschien een goed moment om er eens lekker voor te gaan zitten en een nieuwe supercoole fancy schooltas uit te zoeken als kado!

Maar ook als je kind na de zomervakantie voor het eerst naar de basisschool gaat of je puber straks zijn eerste fietstocht maakt naar het voortgezet onderwijs. Die eerste schooldag wordt extra speciaal met een gloednieuwe kinderrugzak.

Kies je voor een lieflijke en stoere dierenprint of ga je meer voor een design-look en rugzak van allure. Er is ongelooflijk veel keus in rugzakken!

Veilig en comfortabel

De kinderrugzakken voldoen aan alle eisen van een veilige tas en zijn niet zwaar. Veilig te dragen en uiterst comfortabel met gewatteerde schouderbanden en voorzien van een handige naambadge. Met voldoende ruimte voor alle schoolspullen. Gemaakt van de sterkste materialen en waterafstotend.

Combinatie van kwaliteit en functionaliteit

Stijlvolle rugzakken, loeisterk en heel hip. Ook een laptop zit veilig opgeborgen in zijn eigen speciaal daarvoor bedoelde vak zodat die dure laptop veilig overkomt tijdens de reis of fietstocht naar school. Geen overbodige luxe dat de laptop tas wel tegen een stootje kan want deze tassen krijgen het soms echt zwaar te verduren met pubers.

Een duurzame en bewuste keuze

Kinderen denken al veel na over de toekomst van de aarde. Deze schooltassen van Fjallraven worden gemaakt met groot respect voor de natuur en onze planeet. De tassen worden op duurzame wijze gemaakt van gerecyclede en biologische materialen. Die kun je dus met een gerust hart dragen.

Welke hippe schooltas kies jij

En dan nu het moment van de waarheid: voor welke hippe schooltas ga jij?

Wordt het zo’n hele coole vette kinderrugzak in de meest fancy prints zoals knalroze, geel met zwarte stippen of fluorblauw. Of ga je voor de tas met twee speakers en wireless bluetooth zodat je puber ’s morgens al vrolijk de deur uit gaat.

Misschien houdt jouw kind wel meer van een stoere dierenprint met een haai of juist van frisse kleurtjes en een tas met een extreem hoog knuffel- en aaigehalte. Met schattige kittens, een lieveheersbeestje of een eenhoorn.

Je best gedaan op het kaften van je nieuwe schoolboeken? Dan kies je natuurlijk voor een waterdichte rugzak zodat je boeken én je laptop lekker droog overkomen. Wel zo handig met dit wisselvallige weer in Nederland.

Veel plezier met het uitzoeken van jouw favoriete schooltas.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?