Een kleine ingreep met groots resultaat

Nee, we hebben het hier niet over een cosmetische ingreep maar over een duurzame traprenovatie.

Bij duurzaamheid gaat het er om dat mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn.

Ook een relatief kleine ingreep van een renovatie van je trap draagt bij aan duurzaamheid. Je blaast je oude trap namelijk weer nieuw leven in. Het kan snel en vakkundig uitgevoerd worden en heeft een groots resultaat. Het verandert namelijk je hele kamer of gang in een mooi entree, modern en geheel passend bij je woonstijl. Het gebruiken van ledverlichting in je trap is zo’n voorbeeld. En kies een ondernemer in de buurt zodat de reisafstand beperkt blijft. Beter voor het milieu en je portemonnee.

Een trap is vaak het vergeten kind in het huis. Maar zeker niet onbelangrijk. En wordt iedere dag heel intensief gebruikt. Daarom des te belangrijker om eens goed naar je eigen trap te kijken.

De staat van je trap

Hoe is het eigenlijk met de staat van je trap? Kijk er eens naar. Is de trap nog veilig in gebruik, kraken er traptreden, is de huidige bekleding misschien wel lelijk of versleten, zit de trapleuning hier en daar los of is de trap wel toe aan een opfrisbeurt omdat hij niet meer bij je interieur past. Of moet de trap kind vriendelijker gemaakt worden. Allemaal redenen om eens te kijken of een duurzame traprenovatie ook in jouw woning van toepassing is.

Een beter milieu begint bij jezelf en dat is ook zo. We kunnen zelf al ontzettend veel doen om te zorgen dat ook jouw woning duurzaam verbouwd wordt. Te beginnen bij bijvoorbeeld je trap. Duurzaamheid betekent niet achteruitgang in lifestyle.

Hoe pak je een traprenovatie aan

Een traprenovatie kun je heel snel en makkelijk aanpakken door dit stappenplan te volgen. Je bepaalt zelf welk materiaal je wilt en in welke kleurstelling. Daarnaast zijn er nog heel veel andere mogelijkheden beschikbaar. Het is daarom goed om verschillende offertes en uitvoeringen naast elkaar te leggen en te vergelijken. Zo maak je een goede keuze. Tenslotte wil je natuurlijk wel graag dat je nieuwe trap weer jarenlang meekan.

Ben je handig?

Voor de handige klusser zijn er zeker ook mogelijkheden om een en ander zelf aan te pakken. Zie je dit niet zitten of heb je daar geen tijd voor dan kun je kijken naar een trapspecialist bij jou in de buurt. Want een traprenovatie is arbeidsintensief en secuur werk. Waar je ook professionele materialen en gereedschap voor nodig hebt.

De juiste behandeling

Met de juiste behandeling gaat je vernieuwde trap weer jarenlang mee en is het duurzaam, onderhoudsvriendelijk, goed verlicht, mooi en weer veilig. Passend bij je huidige woonstijl en interieur. Een kleine ingreep met een groots effect!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?