Een nieuwe woning en je eigen persoonlijke woonstijl

Wat heerlijk om een nieuwe woning te hebben. Een geweldig moment!

Zoals je met heel veel zorg je woning hebt uitgezocht kun je nu ook de mooiste luxe meubels uit gaan zoeken. Passend bij jouw eigen persoonlijke woonstijl.

Maar.. er zijn zoveel trends waar ga je beginnen?

Voor als je wel wat inspiratie kunt gebruiken over populaire looks en trending woonstijlen kun je bijvoorbeeld naar de 3D showroom gaan op een virtuele trip. Zo ontdek je zelf welke woonstijl, kleuren, materialen en meubels bij je passen.

Dat is alvast een goed begin.

Kies je look en trend

Ieder huis en indeling van de woning is anders. Hoeveel ruimte heb je beschikbaar. Heb je een grote keuken of woonkamer? En hoe wil je het gaan indelen. Daarnaast geeft je persoonlijke voorkeur natuurlijk de doorslag voor welke look en trend je uiteindelijk kiest.

Als je weet wat de trends zijn kun je hier de meubels op aanpassen en uitzoeken.

Ga je voor ‘back to nature’ of liever voor ‘wabi sabi’ de ‘dark romantic look’ of de ‘touch of velvet’

Misschien zeggen deze termen je niets of word je er juist meteen heel enthousiast van en zie je het al helemaal voor je.

Afstemming en combinaties

Met de keuze of combinatie van een bepaalde trend is het makkelijker om de juiste meubels op elkaar af te gaan stemmen. Je bepaalt natuurlijk zelf in hoeverre je de trend in je gehele woning wilt doorzetten of juist alleen een paar accessoires wilt kiezen in een bepaalde stijl.

Het geeft rust en creëert warmte en gezelligheid als de kleuren, materialen, woonstijl en meubels goed op elkaar afgestemd zijn. Zo wordt jouw huis een fijne plek om thuis te komen.

Vergeet de verlichting niet

Kies bijvoorbeeld een mooie hanglamp of enkele tafellampen. Verlichting heeft namelijk een grote invloed op de sfeer in de woning. En zo komen die mooie meubels nog beter tot zijn recht.

Vraag kleuradvies en styling aan vakkundige mensen. Zo wordt jouw huis binnen no-time een geweldig sfeervolle ruimte met de mooiste combinaties. En hoef je alleen nog maar te gaan genieten van het eindresultaat.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?