Een trap renoveren zelf doen of uitbesteden?

In deze tijd waarin we allemaal meer binnen zitten krijg je misschien extra zin om je huis wat gezelliger en comfortabeler te maken.

Misschien kraken er een paar treden of is de verf wat afgebladderd. Er zijn zoveel redenen om de trap eens goed aan te pakken en te renoveren. Kun je de trap zelf renoveren of besteed je dit liever uit?

Nieuwe look of veiligheid vergroten

Even lekker een geheel andere look, wat meer zicht met ledverlichting in de trap en antislip voor de veiligheid. Is de vloerbedekking versleten en aan vervanging toe of wil je juist van de vloerbedekking af maar ja, wat nu? En hoe duur is dat eigenlijk?

Begrijpelijk dat je hier veel vragen over kunt hebben.

Stappenplan

Er zijn nogal wat zaken die hier bij komen kijken. Dat wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd aan de hand van een stappenplan. Ook de kosten kun je goed van te voren berekenen.

Voordat je begint is het wel erg handig om alvast te kijken naar de mogelijkheden en je eigen wensen. Wat is belangrijk, wat vind je mooi en wat is je budget? Is de trap het enige wat aangepakt moet worden in de woning of zijn er misschien klussen die je kunt laten combineren. Allemaal zaken die uiteindelijk de prijs gaan bepalen.

Heel veel keuzemogelijkheden

Er zijn heel veel keuzemogelijkheden. Dat is fijn want dan kan de trap helemaal aangepast worden aan je eigen smaak en behoeften. Je kunt op je gemak vanuit huis alles rustig doorlezen en diverse offertes vergelijken. Zodat je goed op de hoogte bent en de juiste keus kunt maken.

Ben je handig en kun je de trap zelf renoveren of besteed je de klus liever uit aan een trapspecialist?

Feit is wel dat het een arbeidsintensief werk is om een trap te renoveren.

Langer thuis wonen maar dan wel veilig

Mensen blijven steeds langer in hun eigen huis wonen. Van groot belang hierbij is dat het wel veilig blijft. Daar kan een traprenovatie zeker aan bijdragen!

Kijk eens naar je eigen trap? Voldoet deze nog aan je wensen? Een offerte is zo geregeld!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?