Eindelijk die nieuwe woning!

Wat een heerlijk gevoel is dat als je eindelijk de woning van je dromen hebt gevonden. Misschien kun je er zo intrekken of wil je toch eerst nog wat verbouwen. Vaak begint een verbouwing bij de woonkamer, de slaapkamers en de keuken. Maar…

Vergeet zeker de trap niet mee te nemen in je plannen en budget om te renoveren. Zodat jouw trap er ook net zo stijlvol uit komt te zien als de rest van je woning! Daar heb je echt voor jaren plezier van!

En niet alleen voor die prachtige uitstraling is het belangrijk om de trap te renoveren maar juist ook voor de veiligheid. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als je trap onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken is.

Zelf klussen of overlaten aan een trapspecialist

Ben je zelf handig of laat je de klus liever over aan iemand die hierin gespecialiseerd is? Het is geen klus die weken duurt maar wel arbeidsintensief en belangrijk om goed en secuur uit te voeren. Zodat je nog jaren kan genieten van die zo goed als nieuwe trap.

Een goed advies

Een goed advies is het halve werk. En voor dat advies kun je nu zelf heel gemakkelijk het stappenplan volgen om de prijzen en offertes voor de renovatie van je trap goed te kunnen vergelijken. Gewoon vanuit huis en helemaal aangepast aan je eigen wensen. Doe alvast inspiratie op en maak een keuze uit welk materiaal je mooi vindt en past bij je nieuwe woning.

Bepaal jouw eigen sfeer

De vloerbedekking eraf en die trendy betonlook erop. Ga je liever voor laminaat of echt hout? Alles is mogelijk. Zo houd je de trap straks ook makkelijker schoon. En verlos jezelf ook meteen van een krakende traptrede. Voor de veiligheid kun je ook kijken naar een goede trapleuning en antislip aan laten brengen op de traptreden.

Of helemaal handig; verlicht een aantal traptreden voor als het bijvoorbeeld erg donker is in de hal of in het trapgat.

Wil jij binnenkort ook zo’n mooie nieuwe strakke trap, die helemaal past in jouw interieur? Dan ben je hier op de goede weg.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?