Even een moment voor jezelf

De vakantie is begonnen met fantastisch weer. Echt heerlijk om er nu even op uit te gaan. Binnen zitten hebben we al (te) lang gedaan. Met de bomen in de bloei en alle planten die opkomen is het een genot om buiten te zijn. Lekker op een bankje of het terras. Want ook dat kan gelukkig weer.

Het is heel fijn om al die spelende kinderen te zien genieten tot ’s avonds laat. Lekker met zonder jas ūüėČ en soms ook al in korte broek en een¬†t-shirt. Als je maar genoeg beweegt krijg je het vanzelf wel warm. Dat gaat wel lukken met skeelers, schommelen en voetballen.

Een waterdichte rugzak

En als de kinderen uit de buurt gezellig met zijn allen willen picknicken buiten dan geef je alles heel gemakkelijk mee in een waterdichte rugzak. Een rugzak voor kinderen is heel anders dan een rugzak voor volwassenen. Want deze moet de rug niet te veel belasten. En genoeg opslagruimte bieden voor school, een weekendje of dagje weg en de buurtpicknick.

De riemen zijn vaak opgevuld en de rug van de rugzak anatomisch gevormd dat wil zeggen, speciaal aangepast aan het lichaam van kinderen. Ook zijn de modellen van hoge kwaliteit en lekker stevig. Dus geen probleem om lekker mee naar buiten te nemen. Gemaakt in de meest kleurrijke kleuren en vrolijke ontwerpen. Praktisch en met een behoorlijke inhoud ideaal voor vrije tijd of school. Sommige zelfs met reflecterende strepen voor betere zichtbaarheid in regen, sneeuw en donkere dagen. Dus ook nog eens heel erg veilig voor onderweg van school naar huis bijvoorbeeld.

Passend bij je trendy zomerse outfit

Als de kinderen zich goed vermaken hebben ouders ook een moment voor zichzelf. Lekker relaxen in de tuin of op het balkon met een kop koffie en een goed boek. Misschien al mijmerend over de aankomende vakantie, een lang weekend of een dagje weg.

In de verte hoor je het welbekende deuntje van de ijscoman al. Snel weer naar binnen om je portemonnee te pakken. Het zou toch fijn zijn als je contactloos kon betalen, dan had je eigenlijk alleen nog maar een pasjeshouder nodig en een super gaaf telefoontasje. Wat natuurlijk helemaal past bij je trendy zomerse outfit en je slippers.

Berg al je spullen veilig op

Heb je zelf eigenlijk al een mooie tas? Of ben je stiekem ook wel toe aan een nieuw exemplaar.

Scroll aan de keukentafel eens op je gemak door al die mooie tassen en kies er één die perfect bij jouw stijl past én die je heel makkelijk mee kan nemen onderweg. Al je spullen veilig opgeborgen en ook nog eens een aparte plek voor je laptop.

Ga je voor duurzaam dan kies je er één die gemaakt is van gerecyclede materialen. Je oude tas hoef je niet weg te gooien maar kun je een tweede leven geven. Je kunt je tas verkopen, wegbrengen naar een tweedehands kledingwinkel of via facebook weer doorgeven aan een ander. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Voor elk moment en voor elke gelegenheid is er een tas. Van heel erg klein tot heel erg groot. Voor je kind en voor jou. Geniet van het maken van je bewuste keuze!

 

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?