Het kinderfeestje thuis voor de mooiste herinnering

Heb jij binnenkort een jarige prins of prinses en wil je hem of haar een onvergetelijke dag bezorgen? Dat kan met deze leuke tips!

Natuurlijk mogen ook de kadootjes, slingers en een heerlijke taart niet ontbreken. Dat hoort bij een verjaardag. Houd de kinderen urenlang zoet en zorg dat je zelf lekker relaxed blijft. Dan wordt dat kinderfeestje zeker een succes.

In de achtertuin

Hoe fijn zou het zijn als je het kinderfeestje dicht bij huis kan vieren, het kan zelfs gewoon in je achtertuin of op het speelveldje in de buurt. Geen lange reistijd en na afloop plof je weer snel op je eigen bank.

Elk thema is mogelijk. En aan alles wordt gedacht. Geheel verzorgd en het wordt een geweldige verjaardag om nooit meer te vergeten.

Lekker springen en jumpen

Houd je kind van lekker springen en jumpen? Ga dan snel naar tof springkussen om de leukste uit te zoeken. Heerlijk om dat vrolijke gezicht te zien van je jarige job als dit als verrassing buiten staat! Zeker als het ook nog eens in het favoriete thema is.

Helemaal stoer

Mag er ook wel een wedstrijdelement in voor jouw stoere kid, kijk dan eens naar deze stoere stormbanen

Wedden dat dit zorgt voor heel veel gezellige en sportieve momenten! Tip: maak zelf leuke medailles en deel prijzen uit zodat ieder kind zich een winnaar voelt.

De lente om de hoek

De dagen worden langer en het blijft alweer langer licht. De lente komt eraan! Tijd om weer vaker naar buiten te gaan. Lekker in de frisse buitenlucht bewegen is goed voor iedereen.

Heerlijk om dit te kunnen combineren met deze geweldige buitenactiviteiten voor de kinderen.

Met één druk op de knop geregeld

Ook fijn; je hoeft er niet ver voor te rijden en bestellen kan met één druk op de knop. Wil je iets speciaals voor deze bijzondere dag? Dat kan altijd geregeld worden. Bel en bestel.

En na afloop van het feestje wordt alles weer snel opgeruimd. Zo kunnen jullie rustig nagenieten van deze mooie onvergetelijke dag. Vergeet de foto’s niet!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?