Het nieuwe schooljaar komt eraan

De tijd gaat snel, na de meivakantie is het al bijna zomervakantie en daarna komt er alweer een nieuw schooljaar aan.

Voor sommige kinderen begint hun schoolcarrière in groep 1, andere gaan misschien voor het eerst naar het voortgezet onderwijs toe. Allebei hele belangrijke en spannende stappen in het leven van je kind.

In beide situaties hebben de kinderen een nieuwe stevige, liefst waterdichte rugzak nodig. Waar alle benodigde schoolspullen, broodtrommel, gymkleding en zelfs een laptop in past. Een tas waarin de spullen veilig en droog overkomen tijdens de reis van en naar school toe.

Jarig in de grote vakantie

Misschien heb je zelfs wel een jarige job in de grote vakantie. Een verjaardag in de zomer heeft best veel voordelen, van (bijna altijd) mooi weer tot lekker vrij zijn. Maar voor een kind is jarig zijn in de zomermaanden niet altijd even leuk. Vriendjes zijn op vakantie en uitdelen op school kan niet op de verjaardag zelf. Maar als ouder maak je er natuurlijk het beste van. Kies als cadeau bijvoorbeeld een rugzak in de favoriete kleur van de jarige, met naam of met een coole print van zijn of haar lievelingsdier. Houd jouw kind meer van design? Alles is mogelijk.

Overleg met de juf voor een goed moment om uit te delen nog vóór de zomervakantie of juist in de eerste week van het nieuwe schooljaar. Zo kan de juf de verjaardagen een beetje spreiden zodat ook jouw kind een dag lang de volle aandacht krijgt.

Veel gezinnen zijn op vakantie en dan is het niet leuk als je afmeldingen krijgt voor je kinderfeestje. Verstuur de uitnodigingen wat eerder zodat een ander daar ook rekening mee kan houden. Het belangrijkste is niet dat er heel veel kinderen komen maar dat het een onwijs gezellige dag wordt.

Of vier het feestje als iedereen terug is van vakantie, gewoon lekker in het nieuwe schooljaar. Een gezellige start!

Verwen jezelf ook met iets nieuws

Kies je samen met je kind een trendy tas uit of ga je liever alleen online shoppen? Alles is mogelijk. Kijk dan ook gelijk eens voor jezelf. Misschien is jouw tas ook wel aan vervanging toe of wil je graag een nieuwe portemonnee of juist die superhandige pasjeshouder.

Waar wil je de tas voor gebruiken? Voor een bezoek aan het zwembad of de bioscoop. Of ga je lekker naar de camping of in een hotel. Je kunt natuurlijk ook verschillende tassen aanschaffen. Zelfs speciaal een hele mooie en praktische voor naar het werk. Altijd stijlvol en heel erg handig. Daarnaast zijn alle tassen ook nog eens te verkrijgen in heel verschillende kleuren of juist heel basic en in verschillende maten. Ook aan duurzaamheid is gedacht. De meeste tassen zijn tegenwoordig gemaakt van gerecyclede materialen.

Lekker op vakantie in eigen land

Ook als je niet op vakantie gaat en lekker thuis in Nederland blijft zijn er genoeg activiteiten & uitjes waarbij je een tas nodig hebt.

Denk eens aan het strand, de speeltuin, picknicken, het outdoor park, een museum, een kasteel, op safari of naar de dierentuin, een pretpark, het theater of uit eten. Of een heerlijke wandel- of fietstocht.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?