Importeren, exporteren, kopen, verkopen en produceren – Nooteboom Trading doet het allemaal

Nooteboom is een familiebedrijf opgericht in 1881, het begon destijds als een smederij. Het bedrijf werkt internationaal en heeft in totaal 400 medewerkers in het binnen- en buitenland. Geen lading is te groot, te zwaar of te onmogelijk! Zelfs windmolens kunnen worden vervoerd.

Nooteboom Trading importeert en exporteert nieuwe en gebruikte aanhangwagens en speciale “zware” transporttrekkers. Zij kopen en verkopen allerlei gebruikte trailers, zoals stadstrailers, modulaire diepladers, speciale transporttrailers, diepladers en mega machinetrailers. Ze produceren ook hun eigen aanhangwagenmerk RINO ®

Nooteboom Trading is exclusief dealer van Schwarzmüller trailers in Nederland. Inruilen is altijd bespreekbaar en Nooteboom Trading is ook geïnteresseerd in het kopen van uw voertuig.

Voortdurend vernieuwen

Het is arbeidsintensief maatwerk en de branche blijft vernieuwen. Daarnaast zijn goede lassers en ingenieurs schaars. Er is weinig concurrentie in Europa maar er moet voortdurend vernieuwd worden. Bijvoorbeeld in materialen en steeds meer elektronica. Zoals de nieuwe uitschuifbare lichtgewicht semidieplader met wielkuilen die onlangs geïntroduceerd is als uitbreiding van het SMART programma.

Nooteboom trotse partner van Ryan Logistics

Nooteboom is preferred partner van Ryan Logistics International, die bekend staan om hun uitzonderlijke transportdiensten overal ter wereld. Zij levert (verhuurt) aangepaste trailers voor speciale projecten, doordat Nooteboom Trading een nauwe samenwerking heeft met Nooteboom Trailers, die de trailers daadwerkelijk op maat produceert.

Ingmar Nooteboom is de directeur/eigenaar van Nooteboom Trading.

Ingmar Nooteboom van Nooteboomtrading.com: “We hebben een nauwe samenwerking met trailerfabrikant Nooteboom Trailers in Wijchen. Vandaar dat wij veel Nooteboom-trailers in onze verhuurvloot hebben”.

Maak gebruik van de virtuele tour en bekijk het actuele aanbod

Bekijk het aanbod van nieuwe en gebruikte trailers tijdens een virtuele tour. Zo kunt u in deze tijd toch een goede indruk krijgen van de voorraad. Heeft u interesse in een specifiek model of wilt u weten wat het meest geschikt is in uw situatie? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak en krijg een persoonlijk advies. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt komt u  samen met Nooteboom Trading tot de beste oplossing waarbij uw wensen en eisen voorop staan.

Your load suits our solution

 

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?