Jouw droomhuis

Of je nu voor een bestaande gezinswoning met authentieke elementen of voor nieuwbouw met ruimte en een moderne indeling kiest. Het vinden van jouw droomhuis is een weloverwogen keuze.

Het is natuurlijk heel fijn om zelf te kunnen bepalen waar de keuken, de badkamer en de stopcontacten komen en dat je mee kunt beslissen over de gebruikte materialen.

Alles lekker fris en nieuw en geen gebreken overnemen van een vorige eigenaar. Nieuwe huizen beschermen je goed tegen warmte of kou en je stookkosten blijven lekker laag. Tevens zijn deze huizen goed geïsoleerd tegen geluiden van buitenaf. Heel fijn als je, zoals heel veel mensen het afgelopen jaar, vanuit huis je werk moet doen. En door middel van ventilatiesystemen wordt er ook gezorgd voor een betere luchtkwaliteit. Wat je gezondheid ten goede komt.

Af en toe een pauze nemen

Af en toe een pauze nemen van je werk en een heerlijke wandeling in de buitenlucht maken doet ook veel goeds. Neem je lunch makkelijk mee in deze waterdichte rugzak en maak je hoofd even leeg. Om na de break weer met nieuwe inspiratie aan de slag te gaan.

Weet je al wat je vanavond gaat eten? Stap na het werken op je fiets of ga lekker lopend een boodschap doen. Zo blijf je makkelijk actief en in beweging.

Pak tijdens het betalen van je boodschappen je trendy portemonnee uit je leuke nieuwe tas of neem alleen je pasjes mee in deze hippe pasjeshouder. Zoek je een portemonnee waar je al jouw spulletjes in kwijt kunt of juist een wat kleiner item. De maat maakt niet uit, een portemonnee heb je altijd nodig.

Een tas die helemaal bij jou past

Heb je nog geen nieuwe tas? Kijk dan snel voor een exemplaar dat helemaal bij jou en je leuke outfit past. Zo kun je na het avondeten en het werk nog even lekker op stap en neem je al je spullen makkelijk en veilig mee. Niet meer zoeken naar al je favoriete spullen en je telefoon kan in een superhandig telefoontasje, een echte eyecatcher. Je kunt dit tasje dragen als schoudertasje en crossbody. Met een ritsluiting aan de bovenkant, gevoerde binnenkant en een stevig draagkoord. Het is een handig formaat dat geschikt is voor alle mobiele telefoons.

Alle belangrijke spullen bij elkaar

Ga je voor stoer of voor speels. Het telefoontasje is alles wat jij nodig hebt voor een dagje weg, festival, vakantie of een avondje uit. Het oogt klein, maar heeft ruimte voor een telefoon, een hoop pasjes, geld en zelfs een luchtje of lipstick. Zo heb jij al je belangrijke spullen bij elkaar, veilig opgeborgen achter een rits. Geen grote of onhandige tas meer nodig en je hoeft ook niets meer in je jas of broekzak te stoppen. Alles blijft netjes en overzichtelijk. Deze tas zorgt bij iedere outfit voor een chique en moderne uitstraling.

Verkrijgbaar in heel veel mooie kleuren en materialen. Handig op elk moment van de dag!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?