Kies de lokale specialist om je trap te renoveren

Zeker in deze tijd waarin ondernemers het moeilijk hebben is het van belang om te kijken naar een specialist in de buurt. Dat bespaart tevens geld en is beter voor het milieu. Een oude trap hoef je niet direct te vervangen maar kan ook gerenoveerd worden door een trapspecialist.

Welke mogelijkheden zijn er

Vaak is het ook mooi om de trap in de oude staat te herstellen en er een moderne look en feel aan te geven. Geheel in de stijl van je woning en weer passend bij je interieur. Geschikt voor iedere trap en in heel veel kleuren en designs.

Er zijn talloze mogelijkheden. Van laminaat tot echt eiken en van tapijt tot betonlook. Met of zonder verlichting of extra veilige, geluiddempende traptreden en een mooie stevige leuning.

Waar kies je voor

Als je zelf handig bent en er de tijd voor hebt kun je er voor kiezen om zelf je trap te renoveren. Maar je kunt het ook uit handen geven aan een trapspecialist. Het is namelijk best wel arbeidsintensief en secuur werk om uit te voeren. Ook de veiligheid staat voorop. Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden.

Niet geheel onbelangrijk is het feit dat het ook een duurzame oplossing moet zijn. Je wilt er tenslotte wel jarenlang plezier van hebben want een trap wordt intensief gebruikt.

Traprenovatie is snel en makkelijk uit te voeren. Je trap is weer onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden. Zo geef je je kamer of gang een totaal nieuwe uitstraling en past de trap weer bij helemaal bij je interieur.

Bepaal zelf de kosten

Vanzelfsprekend bepaald het soort materiaalgebruik en de hoeveelheid hiervan (hoeveel treden heeft je trap?) ook mede de kosten. Dit kun je allemaal zelf bepalen en van te voren uitkiezen. Zo kom je goed beslagen ten ijs. Vergelijk met dit stappenplan alle mogelijkheden, vraag verschillende offertes op en kies een vakman uit de buurt. Laat je goed adviseren.

Zo wordt die make-over voor je oude trap een succes en is je oude trap weer zo goed als nieuw!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?