Kiezen voor een goede school doe je weloverwogen

“Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Zuid-Kennemerland.

Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. Haarlem telt ruim 160.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam de grootste stad van Noord-Holland en de twaalfde gemeente van Nederland.

Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem een van de belangrijkste steden van Holland geworden.

De zoektocht kan beginnen

In de buurt van dit mooie en grote Haarlem zijn er al 17 middelbare scholen en 37 basisscholen. Keuze genoeg dus!

Het maken van een goede schoolkeuze die past bij jouw kind is niet zomaar een beslissing. Dat is een weloverwogen keuze. Daar kunnen heel veel verschillende argumenten een rol bij spelen.

En is de knoop uiteindelijk doorgehakt dan kan het zoeken naar de perfecte schooltassen beginnen.

Voor sommige kinderen is dit hun allereerste kinderrugzak of kindertas. Het is al superspannend zo’n eerste schooldag en dat wordt natuurlijk nóg veel leuker met je eigen hippe schooltas.

Kies je voor praktisch of ga je voor die leuke afbeelding

Ga je als ouder voor praktisch en functioneel of kies je meer, net als je kind, voor een leuke afbeelding en een coole uitstraling. Natuurlijk kan dit ook allebei. Zodat een broodtrommel en beker goed past en de tas ook zeker tegen een stootje kan. En niet geheel onbelangrijk, met het wisselende weer, ook waterafstotend is.

Het hippe Zweedse merk fjallraven kanken maakt tassen met een groot respect voor de natuur en onze planeet. Elke kinderrugzak wordt op duurzame wijze gemaakt van gerecyclede en biologische materialen. Naast duurzaam is het ook een rugzak die er heel erg tof uitziet.

En word je kleine te groot voor zijn rugzak dan kan de tas vast nog een ronde mee. Beter voor het milieu en zo maak je een ander ook weer blij.

Rekening houden met het huidige onderwijs

Als je puber naar de middelbare school gaat krijg een schooltas het vaak zwaar te verduren en deze moeten dus wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast is er ook een laptop tas ontwikkeld. Daar zit de laptop veilig opgeborgen in zijn eigen speciaal daarvoor bedoelde vak zodat die dure laptop droog en heel overkomt tijdens de fietstocht of reis naar school. De rugzakken zijn heel comfortabel met gewatteerde schouderbanden. Stijlvol, loeisterk en een combinatie van kwaliteit en functionaliteit.

Met zo veel keus vind ook jij die coole rugzak!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?