Kom in beweging en ga lekker springen op een springkussen

We zitten momenteel allemaal meer door het vele thuiswerken of gamen. Daar kun je nu op een hele leuke manier verandering in brengen. Op een doordeweekse dag of lekker in het weekend.

Met een springkussen dat je kunt huren in Utrecht kom je op een leuke manier in beweging. Een welkome afleiding en weer eens wat anders dan een blokje om. En met springen doe je gewoon lekker je schoenen uit!

Springplezier voor jong en oud

Even naar buiten gaan voor een welverdiende pauze in de frisse buitenlucht doet goed. Tijdens het springen kom je er ook gelijk achter hoe het met je conditie en motoriek is gesteld.

Hoe oud je ook bent, springen op een springkussen blijft leuk. Ook voor volwassenen zijn er de leukste thema’s en activiteiten beschikbaar.

Veel modellen van een springkussen en makkelijk op te zetten

Een springkussen is eigenlijk een heel grote zak gevuld met lucht. Een springkussen is opblaasbaar en heeft aan de zijkanten ritsen om hem weer leeg te laten lopen. Een springkussen blaas je op met een luchtpomp. Hoeveel lucht zou er eigenlijk in een springkussen gaan? Dat hangt ervan af voor welk springkussen je kiest. Er zijn heel veel verschillende modellen beschikbaar. Klein, middel, groot en de specials.

Je kunt zelfs kiezen voor een springkussen met glijbaan, klimgedeelte of een hindernisbaan.

De springkussens zijn gemakkelijk, veilig en snel op te zetten. Want al lijkt het een grote klus, dat is het zeker niet!

Springkussen huren

Heb je na het lezen hiervan ook zin gekregen om even lekker te springen? Je huurt heel makkelijk hier een springkussen. Bekijk de hele collectie en kies het springkussen dat bij jouw past.

Als je weet hoeveel mensen je tegelijkertijd wil laten springen en hoeveel ruimte je beschikbaar hebt in je tuin, de woonkamer of op een andere locatie dan kun je gemakkelijk een keuze maken. De kleine springkussens kun je ook met je eigen auto ophalen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op via de mail of bel.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?