Lekker shoppen als je gezinsuitbreiding krijgt

Shoppen is sowieso leuk en helemaal als je gezinsuitbreiding krijgt. En als het zonnetje ook een beetje meewerkt ga je lekker vrolijk de deur uit.

Neem wat extra geld mee in je portemonnee want dat een baby flink wat kost weet je waarschijnlijk wel. Je pinpas berg je veilig op in een pasjeshouder.

Geld besparen en het milieu

Nu kan het leuke gedeelte beginnen. Op internet kun je heel veel lijsten vinden met spullen voor je baby. Kijk goed wat je écht nodig hebt of wat je misschien later nog kan aanschaffen of misschien helemaal niet gaat gebruiken. Vaak zijn er tweedehands genoeg mooie spullen te verkrijgen. Denk maar eens aan Marktplaats of de kringloopwinkel. Dit scheelt weer in je portemonnee en je gaat duurzaam met spullen om. Een fijn idee voor als de kleine later groter is.

Een kinderwagen, Maxi Cosi, slaapspullen, kleding, fles, speen en verzorgingsspullen. Maar ook een goede commode en box zijn wel noodzakelijk.

Vraag eens rond want er zijn vast wel mensen die graag willen ontspullen en jou er weer blij mee kunnen maken. Het is ook leuk om te zien dat spullen weer een goede bestemming krijgen.

Zó neem je al die spullen handig mee

Wil je een keer lekker op pad met de baby dan is een luiertas ook erg handig. Daar kunnen alle luiers, doekjes, verzorgingspullen en een speeltje heel handig in meegenomen worden.

En waar laat je je telefoon? Dat kan heel makkelijk in een telefoontasje. Dan raak je je telefoon ook niet kwijt tussen al die spullen voor je kindje. Een telefoontasje is een superleuk tasje. Compact maar heeft ruimte genoeg voor een smartphone, geld, lippenstift, sleutels én een lekker geurtje. Zo heb jij al je belangrijke spullen bij elkaar, veilig opgeborgen achter een rits.

Trendy, stoer en compact

Je kunt kiezen uit heel veel té gekke kleuren of printjes. Ga je juist voor die hele stoere tas in lederlook of die knalroze. Het tasje is ingedeeld in 3 verschillende compartimenten die je allen kunt openen met een stevige rits. In deze compartimenten heb je weer verschillende vakjes waar je alles netjes in kunt ordenen. Hierdoor blijft jouw tasje netjes en overzichtelijk. Bij het tasje kun je een koord krijgen die je aan het tasje kunt bevestigen. Hiermee kun je het telefoontasje makkelijk vasthouden en hoef je niet bang te zijn hem te verliezen. Bij iedere outfit te combineren en met een chique uitstraling.

Ga er heerlijk op uit

Zo gaan mama en kind trendy de deur uit! De tasjes zijn duurzaam en gaan jaren mee. Dus trek die mooie jurk aan, laat je jas aan de kapstok hangen en ga heerlijk samen naar buiten. Goed voor je gezondheid en nog gezellig ook.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?