Praktisch, functioneel en trendy

We kennen het allemaal wel die rondslingerde spullen in de auto. Als je een dagje uit wilt, een weekendje weg of de kinderen naar school of het voetbalveld moet brengen.

Deze kinderrugtassen zijn praktisch, functioneel uitgevoerd met voldoende vakken, genoeg ruimte voor drinkbekers en hebben sterke ritsen. Gemaakt van de sterkste materialen en waterafstotend. Dus geen vlekken op je mooie achterbankbekleding. En de spullen zijn netjes opgeborgen.

Een perfecte combinatie

Deze stijlvolle en loeisterke tassen zien er niet alleen heel hip uit maar zijn ook nog eens de perfecte combinatie van kwaliteit en functionaliteit.

Met gewatteerde schouderbanden is de kinderrugzak uiterst comfortabel en veilig te dragen. En met de handige naambadge ontstaat er ook geen verwarring meer wie de eigenaar is.

Nadenken over de toekomst

De keuze voor een nieuwe, schonere auto of het soort onderwijs wat geschikt is voor je kind maak je weloverwogen. Met deze fjallraven kanken schooltas maak je ook een bewuste duurzame keuze. Deze tas wordt namelijk gemaakt met een groot respect voor de natuur en onze planeet. Gemaakt van gerecyclede en biologische materialen.

Daar kun je met een gerust hart je kind mee laten lopen.

De tassen zijn duurzaam en zien er ontzettend tof uit. In heel veel verschillende soorten kleuren te verkrijgen.

Draag bij aan het milieu

Doordat deze schooltassen van zulk sterk materiaal gemaakt zijn dat ze een leven lang meegaan, dus ook de hele schoolcarrière, draag je zeker een steentje bij aan het milieu.

Dus, hup, gooi maar in die kofferbak!

Deze onverwoestbare kinderrugzak is verkrijgbaar in hippe kleuren en er kan met gemak een flinke broodtrommel in, een waterfles én de sportkleding.

En laat je een keer de auto staan en spring je op de fiets, ook daar is aan gedacht. Er zijn namelijk trendy waterdichte rugzakken wat in ons regenachtige kikkerlandje geen overbodige luxe is.

Je laptop mee? Kijk dan eens naar deze laptop tas. Daar zit de laptop veilig opgeborgen in zijn eigen speciaal daarvoor bedoelde vak, wat zorgt dat die dure laptop veilig overkomt tijdens de autorit of fietstocht naar school. En je net gekafte boeken blijven ook lekker droog!

De vetste merken

Ga jij voor een design-look en wil je een rugzak met allure? Kies er dan één van eenvoud en in een prachtige kleur. Of wil je die hele vette en muzikale kinderrugzak in de meest fancy prints. Bijvoorbeeld fluorblauw of geel met zwarte stippen. Wil je niet alleen plek voor je laptop maar ook op afstand te horen zijn? Dan kies je voor een tas met twee speakers en wireless bluetooth.

Natuurlijk zijn er ook aaibare tassen in zoete kleuren en stoere dierenrugzakken.

Heb jij je keus al gemaakt? Ga er maar eens goed voor zitten.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?