Trends en inspiratie voor al jouw luxe woonwensen

Ben je op zoek naar de nieuwste woonstijlen en de mooiste looks?

Dan kun je hier de trends volgen en genoeg inspiratie opdoen voor al je luxe woonwensen en luxe meubels.

Laat je in de 3D showroom meenemen op een virtuele trip langs alle populaire looks en woontrends. Zo ontdek je zelf welke woonstijl, kleuren, materialen en meubels bij je passen.

De woonstijlen van dit jaar

In een luxe interieur en industriële woonstijl vind je bijvoorbeeld dit jaar veel lichte houtsoorten. Maar ook een tijdloze kleur als donkerblauw kan hierbij mooi gecombineerd worden en geeft karakter aan een ruimte.

Kijk eens naar je eigen persoonlijkheid en zoek daar een mooi passend accessoire bij uit. Dit zorgt voor een verrassing in je interieur en maakt het ook uniek.

Haal de natuur in huis

Eén van de trends is ‘back to nature’ oftewel ‘haal de natuur in huis’. Deze trend past goed in de huidige tijd van duurzame producten die gemaakt zijn met respect voor de natuur, mens en dier. Kies voor duurzaam modern design.

Dit zorgt ook voor een gezondere leefomgeving in je huis of op het werk.

Of kies voor een trendy chique stof; velvet

Velvet is een ander woord voor een chique, rijke en heerlijk zachte stof namelijk; fluweel. Deze stof zie je terug in meubels, accessoires en geeft je huis een elegante look en tevens een moderne uitstraling. Denk aan een mooie sofa of fauteuil met sierkussens.

Soberheid en eenvoud in je interieur

In de traditionele Japanse esthetiek is wabi-sabi een wereldbeeld waarin de acceptatie van vergankelijkheid en imperfectie centraal staat. Deze filosofie bestaat al eeuwenlang en vind je nu ook terug in de woontrends. Niets is eeuwig. Niets is af. Niets is perfect. Als je dat vertaalt naar een interieur dan kom je uit op een stijl die staat voor soberheid en eenvoud. Een mix van licht en donker in combinatie met natuurlijke materialen.

Of juist warm en stoer

Aan de andere kant zijn er ook de warme kleuren en de stoere materialen. Het zogeheten ‘darc romantic’ Dit kun je heel mooi combineren met leer, zwart staal, messing, goud en natuurlijke materialen en houtsoorten.

Al helemaal enthousiast geworden van al deze prachtige nieuwe looks? Wat zijn jouw luxe woonwensen? Laat ze hier snel in vervulling gaan.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?