Wat kijken we hier weer naar uit – lekker naar school

Het afgelopen jaar hebben we heel veel thuis doorgebracht. Met school en ook met thuiswerken.

Wat zou het heerlijk zijn als de kinderen na de zomervakantie weer ‘gewoon’ naar school kunnen gaan.

Misschien zit jouw kind of puber wel in groep 8 en gaat straks al naar het voortgezet onderwijs in de regio Utrecht. Of maakt jouw kleine de eerste stappen in het basisonderwijs. Allemaal bijzondere en spannende momenten. Voor ouders maar zeker ook voor de kinderen.

Met een nieuwe hippe en coole rugzak wordt deze overgang in ieder geval een feestje!

Ga er samen maar eens goed voor zitten want er is zo veel keus. Er zijn in de regio Utrecht alleen al 24 middelbare scholen. Maar er zijn nog véél meer soorten schooltassen. Een kinderrugzak is niet alleen handig voor school maar zeker ook voor vakanties, weekendjes weg, dagjes uit, naar zwemles of de sporttrainingen. En ook daar hebben we echt wel weer zin in.

Schooltassen hebben het vaak zwaar te verduren

Rugzakken hebben het vaak zwaar te verduren en moeten daarom wel tegen een stootje kunnen. De tassen van fjallraven kanken zijn gemaakt met groot respect voor de natuur en onze planeet. De kinderrugzak wordt op duurzame wijze gemaakt van gerecyclede en biologische materialen. Is verkrijgbaar in heel veel frisse kleuren en ziet er tof uit.

Pluspunt: de tas biedt ook ruimte voor een 15 inch laptop. De laptop zit daar veilig opgeborgen in zijn eigen speciaal daarvoor bedoelde vak. Zo komt die dure laptop veilig over tijdens de fietstocht of reis naar school.

Met de trendy waterdichte rugzakken blijven je net gekafte boeken lekker droog, ongeacht een regenbuitje. Ook fijn ter bescherming van die dure laptop is deze laptop tas

Van ontzettend schattig tot übercoole rugzak

Ga je voor een ontzettend hoog knuffel- en aaigehalte met lieve dieren, een stoere legergroene met hippe streep of die fancy fluorblauwe met twee speakers, wireless bluetooth zodat je dansend de deur uit gaat.

Alle tassen bieden voldoende ruimte voor schoolse- en andere activiteiten. Zijn gemaakt van de sterkste materialen en waterafstotend. Praktisch en functioneel. En natuurlijk heel erg trendy!

De schouderbanden zijn gewatteerd en dus uiterst comfortabel met dragen. Veilig en met voldoende ruimte. Bovendien voorzien van een handige naambadge zodat de rugzak altijd weer terugkomt bij de eigenaar.

Ben je jouw rugzak ontgroeid of wordt het tijd voor een nieuwe? Geef je oude dan een tweede leven. Zo zorg je voor het milieu en maak je ook iemand anders weer blij.

Ga jij ook op zoek naar een coole rugzak? Veel plezier met het maken van je keuze.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?