Zo wordt studeren met dat feestje nóg leuker

Als (aankomend) student heb je natuurlijk genoeg te doen en veel om over na te denken. Ten eerste welke studierichting kies je? Verbazingwekkend hoeveel leuke studiemogelijkheden er tegenwoordig zijn. Had jij bijvoorbeeld wel eens gehoord van de studie eco en wildlife?

In welke mooie stad wil je gaan studeren. Nederland kent zoveel mooie plaatsen waar je een geweldige studietijd kunt hebben. En er zijn veel studentenverenigingen waar je je bij kunt aansluiten. Kun je je alleen op je studie richten of moet je er misschien toch een baan naast hebben om het collegegeld en uitjes te kunnen betalen? Allemaal vraagstukken waar je natuurlijk van tevoren al vaak over nagedacht hebt of wat je momenteel nog steeds bezig kan houden.

Doe waar je blij van wordt

Misschien ga je binnenkort wel op kamers of zoek je een plek in een studentenhuis. Of blijf je gewoon lekker thuis wonen zodat de was voor je gedaan wordt en je niet hoeft na te denken over wat er vanavond op tafel komt. Elk nadeel heeft zijn voordeel natuurlijk.

Naast al deze vragen is het ook fijn om je ontspanning te nemen en goed voor jezelf te zorgen. Maak er een feestje van en laat zeker de slingers hangen, doe vooral veel waar je gelukkig van wordt.

Hét studentenfeestje of die fijne teambuilding

Kom jij met dat leuke vernieuwende idee voor een studentenfeestje? Waar kun je dan zoal aan denken; een wedstrijdelement kan tof zijn, sportiviteit is belangrijk en veiligheid zeker ook. Een beetje losgaan op de stormbaan of een rodeostier is ook lekker.

Ga je voor een thema dan is een springkussen een topper. Denk in mogelijkheden en kies maar uit. Een lekkere beat erbij en een gezonde cocktail of smoothie maken de sfeer compleet. Leef je uit en maak van je studie een fijne en leerzame tijd. Met veel vrienden en gezelligheid.

Misschien loop je ergens stage en is dit ook een goed idee voor de teambuilding binnen het bedrijf. Even wat anders en het kan lekker in de buitenlucht. Een welkome afwisseling tussen studeren – werken en ontspannen. Go for it!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?