Hoe neem je al die spullen handig mee

Een vakantie, weekendje weg, dagje uit naar de dierentuin of naar het bos. Logeren bij opa en oma of vriendjes en vriendinnetjes. Naar zwemles of weer lekker naar het voetbalveld om een balletje te trappen of te trainen.

Met die superhandige kinderrugzak gemaakt van de sterkste materialen gaan alle spullen moeiteloos mee. Een broodtrommel, waterfles én de voetbalkleding. Want een kleinere rugtas wil niet zeggen dat hij minder functioneel is.

Waar ouders vaker kiezen voor praktisch en functioneel kiezen kinderen juist voor een tas met een stoere voetbalprint of een fancy frisse kleur.

Ga er maar eens goed voor zitten want er is heel erg veel keus.

Onder alle weersomstandigheden

Met de hippe waterdichte rugzakken met een trendy rolltop hoef je niet bang te zijn voor een buitje. Je sportkleding, laptop én schoolboeken komen gegarandeerd droog en veilig over na een barre fiets- of wandeltocht. Best handig met het wisselvallige weer in Nederland. Ook top om mee te nemen naar het voetbalveld of het zwembad. De tassen kunnen namelijk wel tegen een stootje.

Om een laptop veilig te vervoeren is er ook een speciale schoudertas dames. Daar zit je laptop namelijk veilig opgeborgen in zijn eigen speciaal daarvoor bedoelde vak. Geen overbodige luxe want rugzakken hebben het vaak zwaar te verduren met pubers.

Get the look

Maar welke dan? Ga je voor een zacht motief of een trendy exemplaar. Een zoete polkadot of een spannende print met creepy crawlers. Een stoere legergroene met hippe streep of een spacy rugzak.

Ook als je meer houdt van een design-look zijn er genoeg tassen met allure.

En met een volume van 88 decibel is de vette en muzikale kinderrugzak heel populair. Met plaats voor je laptop en met twee speakers ga jij vrolijk op pad! Natuurlijk met wireless bluetooth.

Duurzaam en functionaliteit gaan hand in hand

Met de rugzak van Cowboysbag maak je bewust een duurzame keuze. Deze tassen worden gemaakt met groot respect voor de natuur en onze planeet. En van gerecyclede en biologische materialen.  Verkrijgbaar in heel veel verschillende frisse kleuren.

De rugzakken zijn van zulk sterk materiaal dat ze een leven lang meegaan. Ben je de tas ontgroeid of is het wel eens tijd voor verandering dan geef je deze tas met een gerust hart een tweede leven. Zo maak je een ander blij en draag jij ook je steentje bij aan het milieu.

Gaat jouw kind voor het eerst naar de basisschool of binnenkort al naar het voortgezet onderwijs? Dan kan een nieuwe tas niet ontbreken. Zó wordt die eerste schooldag gelijk een stuk leuker!

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?