Bewegen is gezond en als dat ook nog lekker buiten kan is dat een ideale combinatie.

Nu het zonnetje weer vaker doorbreekt en het wat warmer wordt buiten, zoeken mensen massaal naar leuke buitenactiviteiten. Voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen.

Een gezellige dag met vrienden, je eigen gezin, de sportclub of iets te vieren? Hopelijk zijn jullie een beetje sportief aangelegd want er zijn genoeg mogelijkheden om te springen en te jumpen.

De locatie maakt niet uit. Dat kan zijn in je achtertuin, het sportveld of misschien wel op een open plek in de buurt of een park in de wijk.

Heel veel keus

Met een springkussen combineer je lekker buiten zijn met een gezellige activiteit. Je kunt kiezen uit heel veel modellen en thema’s. Succes gegarandeerd om met zijn allen heerlijk samen van te kunnen genieten. En gegarandeerd een leuke dag te hebben. Want plezier is het belangrijkste.

In de buurt

Neem vooral zelf alvast een kijkje waar je in de buurt van Utrecht een springkussen kunt huren. Om het leuk te hebben hoef je zeker niet ver weg. Dicht bij huis zijn er verbazend veel mogelijkheden.

Op deze website kun je genoeg inspiratie opdoen en daar begint de voorpret eigenlijk al. Val je voor een sprookjesthema, gaan jullie naar het wilde westen of misschien wel naar de jungle? Onder het genot van een hapje en een drankje, lekker relaxed vanuit huis achter de computer, maak je vast een goede keus. En kom je er niet uit? Even bellen en dan kun je samen de knoop doorhakken.

Heel makkelijk te regelen

Je kunt alle springkussens lekker makkelijk laten bezorgen aan huis of op de gewenste locatie, zo vanuit je luie stoel. Het opzetten wordt ook voor je geregeld. Maak jij alvast de uitnodigingen en bepaal je de juiste plek? Dan wordt er voor de rest gezorgd. Dat wordt een dag om nooit meer te vergeten! Lekker buiten – sportief en gezellig.

Heb je genoten en is het feest helaas afgelopen? Dan wordt het allemaal ook weer netjes opgehaald. Totaal geen zorgen, alleen fun.

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?