Deel III: “En toen kwam de stroomversnelling”

Het verlossende woord: de urgentieverklaring is rond. Wat een feest. Binnen twee weken had ik een portiekflat en was ik verhuisd. Met hulp van vrienden en familie. Zonder sociaal vangnet had ik het niet gered alleen. Voor de inrichting kreeg ik een bedrag vanuit de bijzondere bijstand. Daarvan heb ik het grootste gedeelte terug moeten betalen. Dat werd jarenlang van mijn uitkering afgehaald per maand. Maar ook daar kwam een einde aan vorig jaar.

Ook was ik ondertussen druk bezig met mijn eigen website. Deze heb ik gesponsord gekregen. (ERC Automatisering) Daar ben ik zeer dankbaar voor. Ik heb veel gratis online cursussen gevolgd en was ook als vrijwilliger actief. Dat heeft me geen windeieren gelegd. Ik werd namelijk, na een prachtig interview in de NRC, gevraagd om mee te doen aan het tv programma “De Mol’s Hoop”. Via dit programma ben ik van huis uit gaan werken op de marketing sales afdeling van Sijthoff Media voor 12 uur. Een jaar lang heb ik kunnen wennen aan het combineren van werk en kinderen. Rekening houdend met mijn gezondheid.

Inmiddels is mijn contract uitgebreid naar 16 uur, heb ik een mooie functietitel als redactie assistent, mijn eigen bedrijf basishulp waarbij ik ondernemers help met het schrijven van o.a. teksten tegen vergoeding en ben ik fractie-assistent van de SeniorenPartij Alkmaar.

Daarnaast heb ik een online kookmagazine Sasja kookt met kids. Ik geef regelmatig interviews bij PR4MEDIA.

De BeautyBank wil graag aanzetten daarom kreeg ik een extra cadeau als stimulans om door te gaan met waar ik nu sta en ben aan de slag gegaan met de online training Creëer je eigen geluk! van Claudia Koehoorn jouw transformatie. Dat kan nu er meer ruimte in mijn hoofd komt en de basisbehoeften aanwezig zijn. Daarom is het nu de tijd voor zelfontplooiing. Ook heb ik Daphne Drupsteen ingeschakeld. Zij is opruimcoach bij Firma Opgeruimd. Want ik gun mezelf naast een opgeruimd hoofd ook een opgeruimd huis. Het is fijn als je een druk en vol leven hebt om van je huis ook een plek te maken waar je tot rust komt.

Don’t let anyone ever dull your sparkle

Liefs, Sasja

Klik Deel I of Deel II als je deze gemist hebt

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?