Steun Kika en jouw school

De leukste herinneringen aan de basisschool in de vorm van een mooi fotoboek.

Zit jouw kind in groep 8 en is er binnenkort een eindmusical, bonte avond, disco, barbecue of slaapfeestje in de tuin bij de juf? dan is dit hét moment om meteen al deze foto’s online te laten zetten. De leerkracht of bijvoorbeeld een klassenouder maakt via de website een echt leuk en origineel schoolfotoboek. Een mooi aandenken aan de basisschooltijd, vrienden en de juffen.

Met dit rare jaar van thuislessen volgen en in quarantaine moeten, zijn er heel veel leuke activiteiten niet doorgegaan. Vaak kijk je als kind vanaf groep 1 al uit naar groep 8. Op kamp gaan, het schoolreisje, een dag meedraaien in de brugklas en het presenteren van de eindmusical. Superspannend allemaal. Helaas liep het anders. Om de kinderen toch iets leuks mee te geven is OnsFotoboek en KiKa een heel mooie samenwerking aangegaan. Je steunt het goede doel, want we kennen helaas allemaal wel iemand in de omgeving die deze ziekte heeft, en met dit fotoboek krijgen de huidige groep 8 kinderen toch iets unieks mee! Een mooie combinatie.

Maar natuurlijk ook voor alle andere groepen van de basisschool is dit online fotoboek een leuk idee. Bijvoorbeeld na een gezamenlijke schoolactiviteit of bij het afsluiten van een thema.

Ouders kunnen dit boek online bestellen en daarnaast doneer je met de aankoop hiervan direct € 2,50 aan KiKa en € 2,50 aan je eigen school. Dat is mooi meegenomen! En je steunt natuurlijk vooral een heel goed doel. Een gezond kind heeft wel 100 wensen een ziek kind maar één. KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen te verbeteren.

Het schoolfotoboek heeft een softcover fotokaft en heeft een A4 formaat. Het bestaat uit 36 pagina’s en je kunt er wel 36-100 foto’s in kwijt. Heel makkelijk online in elkaar te zetten. Daarnaast ontvang je als ouder een unieke code zodat je bij een eigen persoonlijk fotoboek nogmaals de school en KiKa kunt steunen.

Ga jij deze samenwerking aan? Neem alvast een kijkje op de website https://onsfotoboek.nl/kika

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?