
Makkelijke plaatpizza
Heerlijke pizza, makkelijk te maken voor in de vakantie, koud en warm te eten
Ingrediënten
- 1 pak pizzadeeg met saus
- plakjes salami
- klein blikje tonijn afgieten en losmaken
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 lenteui in stukjes
- 1 rode ui in ringen
- paprika in reepjes
- champignons in plakjes
- wat je verder nog lekker vindt..
Instructies
-
Haal het pizzadeeg uit de verpakking. Leg het op een bakplaat.
-
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Verdeel de saus gelijkmatig over het pizzadeeg.
-
Beleg de pizza, één helft met de losgemaakte tonijn, één helft met plakjes salami.
-
Daarna is het opmaken van de pizza geheel naar eigen smaak. Bijv. met lenteui, rode ui, paprika, tomaatjes, champignons, mozzarella, fetakaas, basilicumblaadjes.
-
Maak af met het verdelen van de geraspte kaas over de gehele pizza.
-
Zet in de oven en bak voor ongeveer 20 minuten. Kijk met 15 minuten of de bodem al krokant is anders even alleen onderwarmte gebruiken.
-
Let erop dat als je tomaatjes gebruikt, deze erg heet kunnen blijven en ook vrij veel vocht afgeven.
-
Heerlijk met een frisse ijsbergsalade.