Interviews – PR4MEDIA

Op 15 mei had ik een interview met Lisette Prager van pr4media over het event “Stay safe en geef koken met een voedselpakket” Dit event was georganiseerd door 4 studenten van de Hogeschool Utrecht (eventmanager)

Zij wilden aanvankelijk met een voedselpakket koken op een foodtruckfestival om een mooie donatie op te halen voor de voedselbank. Dit kon helaas door de Corona crisis niet doorgaan. Zij bedachten daarom een live kookworkshop waarbij ik een lekker recept kookte en er direct gedoneerd kon worden via de landelijke link staysafeengeef

Voor mij was het ook de eerste keer om live een kookworkshop te geven en het was echt heel erg leuk om te doen. Al is het altijd een beetje “awkward” om mezelf terug te zien. En hilarisch genoeg had ik de camera ook niet gedraaid maar ach, een beginnersfout 😉

Na een half uur kon iedereen lekker aan tafel en aten we Hollandse bloemkoolcurry met kikkererwten en rijst. Het recept vindt je bij mijn andere recepten https://basishulp.nl/recepten/

Omdat de opbrengst direct naar de landelijke link ging kunnen we niet zien wat de opbrengst is geweest specifiek van deze live kook versie. Maar hé, it doesn’t matter, superleuke ervaring en smaakt naar meer.

Hoe gaaf is het dan ook dat Lisette mij in de dagen na het interview een appje stuurde dat Smaakvol Noord-Holland https://www.smaakvolnh.nl/over-smaakvol-nh/ op zoek is naar hobbykoks. Ik heb direct gereageerd en hoppa… ik sta er nu tussen en heb ook al mijn eerste recept aangeleverd.

Zo zie je maar weer, alles valt gewoon op zijn plek en de tijd is er rijp voor.

Sasja

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?