1 op 1 bewind

1 op 1 bewind

1 op 1 bewind

Voor één op één bewind heb ik de tekst van de website herschreven. Duidelijk en toegankelijke informatie voor cliënten die gebruik (gaan) maken van beschermingsbewind.

Schrijfopdrachten portals en sites

Schrijfopdrachten portals en sites

Wekelijks schrijf ik voor bedrijven in opdracht artikelen met gerelateerde inhoud tegen vergoeding. Vrij te gebruiken voor websites of andere toepassingen.

 

De opdrachten gaan in goed overleg. Waarbij de klant steekwoorden aanlevert, het onderwerp kiest en de motivatie communiceert.

 

Wil je ook content laten schrijven? Neem dan hier contact op met mij.

 

Blog voor SamenGezond

Blog voor SamenGezond

Voor deze opdracht was ik gevraagd door de redactie van SamenGezond om twee blogs te schrijven voor hun website.

De blogs moesten gaan over een gezond recept, low budget en wat interessante achtergrond informatie:

Creatief omgaan met alledaagse producten

Recept met vis

Lekker en gezond koken hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. Door creatief om te gaan met alledaagse producten en het eten eens anders te presenteren, zul je verbaasd zijn over de mogelijkheden. Gebrek aan fantasie of tijd? Ervaringsdeskundige Sasja Spek deelt haar recept.

Sasja: ‘Deze keer heb ik gekozen voor een licht verteerbare maaltijd met vis. Je kan er gerookte zalm voor gebruiken, maar ik heb zalm uit blik gebruikt. De ingrediënten die nodig zijn voor deze maaltijd blijven lang goed en het is altijd handig om ze in huis te hebben voor onverwachte momenten. Bijvoorbeeld wanneer je weinig tijd hebt en toch snel iets gezonds op tafel wilt zetten of als er ineens iemand mee-eet.’

‘Vis is lekker en gezond, maar er zijn nog meer redenen waarom ik voor dit recept gekozen heb. Mijn moeder maakte het vroeger al en we waren er allemaal dol op. De combinatie van het pittige van de kruiden en het zoete van de rozijnen maakt het een smaaksensatie. Ook komen deze ingrediënten allemaal uit een voedselpakket van de voedselbank Alkmaar, waar ik zelf klant ben. Het is iedere keer weer een uitdaging om daarmee een mooi gerecht te maken en zo min mogelijk extra boodschappen te hoeven doen.’

Rijst met zalm en rozijnen (4-5 personen)

Ingrediënten:

  • 2 blikken zalm
  • 2 uien
  • 3 eetlepels rozijnen
  • 2 theelepels milde kerrie
  • peper​
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes (let op het etiket en kies voor de soort met geen tot weinig toegevoegd zout en suiker)
  • zilvervliesrijst

Aan de slag

Kook de rijst volgens de verpakking in een pan of gebruik een rijstkoker. Laat de rozijnen wellen in warm water en spoel ze af. Laat de zalm uitlekken, verwijder eventuele graten en prak fijn. Snipper de uien en fruit ze in een koekenpan tot ze glazig zijn. Doe dan de zalm, rozijnen, kerrie, peper en tomaten uit blik erbij. Laat alles nog een paar minuten zachtjes doorpruttelen. Je kunt de rijst en zalm apart serveren of door elkaar doen.

Presentatietip

De rijst in een ronde springvorm of bijvoorbeeld in een kom drukken en omgekeerd op een groot bord serveren met het zalmmengsel in het midden.

Gezonde ingrediënten

Een keer per week vis eten, bij voorkeur vette vis, is een advies wat nog lang niet door iedereen gehaald wordt. Een populaire en vaak gegeten vette vissoort is zalm. Zalm is rijk aan omega 3 en bevat eiwitten, vitaminen en mineralen. En daarvoor hoef je niet persé de verse variant te eten; ook in diepvrieszalm, zalm uit blik en gerookte zalm zit volop omega 3.

Uien zijn niet alleen een goede smaakgever maar ook erg gezond. Ze bevatten mineralen, vitaminen en antioxidanten.

In rozijnen zitten veel goede vitamines zoals vitamine B.

Rijst verteert snel en bevat veel goede voedingsmiddelen: vezels, vitamine B en grote hoeveelheden ijzer.​

Restjes bewaren

Gekookte rijst kun je in de koelkast vier dagen bewaren. Invriezen kan ook, als het goed is afgekoeld. Handig is om hiervoor zakjes te gebruiken, die nemen minder ruimte in in de vriezer en kun je makkelijk ontdooien.

 

 

 

 

 

Snel een website online

Snel een website online

BINNEN 1 DAG ONLINE MET UW NIEUWE WEBSITE

Na overleg om uw wensen door te nemen en nog belangrijker: het doel van de gewenste website te bespreken, gaan wij meestal binnen 24 uur aan de website beginnen. U kunt zelf teksten en fotomateriaal aanleveren (de snelste manier) maar wij kunnen dat ook, tegen een gereduceerde prijs, voor u laten verzorgen door onze tekstschrijvers.

U kunt dan al na 1 dag met een professionele website online!

  • In de linker column vindt u de tekst geschreven door de opdrachtgever (blauw)

  • In de rechter column vindt u de tekst herschreven door mij, Sasja (groen)

Welke vindt u beter?

Kies en zie direct de uitslag

View Results

Laden ... Laden ...

WERKWIJZE

Bij Sneleenwebsite.online ontwikkelen wij in snel tempo en vol toewijding van één contactpersoon uw website of webwinkel op Internet. Gekoppeld aan en door u gekozen domeinnaam en email adres. Hier gebruiken we vaak tools als WordPress, Woocommerce, DIVI Builder en Office 365 voor.

ONZE WERKWIJZE

Bij Sneleenwebsite.online ontwikkelen wij in razend snel tempo en vol toewijding uw website of webwinkel op internet. Uw website wordt gekoppeld aan een door u zelf gekozen domeinnaam en e-mail adres. Hiervoor gebruiken we tools zoals WordPress, Woocommerce, DIVI Builder en Office 365.

TECHNISCHE INSTALLATIE

Wij registreren uw domeinnaam, maken de hostingaccount en uw email account aan en activeren het backupsysteem.

Als dit actief is installeren wij vervolgens WordPress met DIVI builder en indien besproken uw webwinkel en/of andere uitbreidingen.

ONTWIKKELING

Wij ontwikkelen uw website op basis van uw wensen en rekeninghoudend met het doel en Zoekmachines optimimalisatie (SEO).

Na goedkeuring van u en afhandeling van het zakelijke aspect komt uw website online. Samen beoordelen we uw website en passen kleine wijzigingen toe.

DE TECHNISCHE INSTALLATIE

Stap 1:  Wij registreren uw domeinnaam, maken de hostingaccount en uw e-mail account aan en activeren het backup systeem.

Stap 2:  Wij installeren WordPress met DIVI builder.

Stap 3: Na goedkeuring van u en afhandeling van het zakelijke aspect komt uw website online. Samen beoordelen we uw website en passen waarnodig kleine wijzigingen toe en kunnen in overleg aanvullingen doen of uitbreidingen.

MANAGED WORDPRESS HOSTING

We hosten en onderhouden uw website en de backups 100% onder eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd up-to- date en online is.

Kleine veranderingen zoals openingstijden etc. geeft u aan ons door en wij verwerken het gratis in uw website.

MANAGED WORDPRESS HOSTING

Wij hosten, onderhouden uw website en maken de backups 100% onder eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd up-to- date en online is. Wij werken overzichtelijk met maar één contactpersoon.

Kleine veranderingen, zoals bijvoorbeeld gewijzigde openingstijden, geeft u op tijd aan ons door en wij verwerken het gratis en snel in uw website.

BRANDING

Bij Snel een website online vinden we dat uw bedrijf herkenbaar en duidelijk moet overkomen bij u bestaande en nieuwe klanten. Uw product of bedrijfsnaam is duidelijk en herkenbaar in beeld. Uw logo is overal zichtbaar en blijft net als het menu altijd in beeld.

BRANDING

Bij Sneleenwebsite.online vinden we dat uw bedrijfsnaam en/of uw product herkenbaar en duidelijk moet overkomen bij al uw klanten. Uw logo is overal zichtbaar en blijft net als het menu altijd in beeld.

WEB DESIGN

Dat is wij doen en voorral leuk vinden. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u  er zeker van zijn dat het goed komt. En dat wij er alles aan zullen doen om uw website perfect te maken. Wij beheren zowel de front-end als de back-end (full stack development)

WEB DESIGN

Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat we snel en vol toewijding werken aan uw website. Wij doen er alles aan om uw website perfect werkend te maken. Wij beheren zowel de front-end als de back-end (full stack development)

INFORMATIE ARCHITECTUUR

Uw website wordt zo opgebouwd dat indien nodig er een trechter model wordt toegepast om u klanten te leiden naar de door uw gekozen paden. En zodoende ze met een paar klikken bij de door hun gewenste informatie of artikel zijn.

INFORMATIE OPBOUW 

Uw website wordt zo opgebouwd dat, indien nodig, er een trechtermodel wordt toegepast om u klanten te leiden naar de door uw gekozen paden. Op deze manier zijn de klanten met een paar klikken bij de door hun gezochte informatie of gewenst artikel.

CONTENTSTRATEGIE

Contentstrategie richt zich op de planning, creatie, levering en sturing van content. Zo zorgen wij dat uw bezoeker nuttige en bruikbare inhoud krijgt te zien, die goed gestructureerd en gemakkelijk te vinden is.

CONTENTSTRATEGIE

Contentstrategie richt zich op de planning, creatie, levering en sturing van content. Zo zorgen wij dat uw bezoeker nuttige en bruikbare inhoud te zien krijgt, die goed gestructureerd en gemakkelijk te vinden is.

ADVIES EN AANPASSINGEN

Uw website is online en zoekmachines kunnen uw website goed vinden. Indien gewenst bespreken we regelmatig wat er anders of beter kan. Technische updates en verbeteringen voeren wij voor u uit.

ADVIES EN AANPASSINGEN

Nu uw website online is en zoekmachines uw website goed kunnen vinden (SEO) bespreken we regelmatig wat er anders of beter kan. Technische updates en verbeteringen voeren wij voor u uit.

RECENTE OPDRACHTEN

Onze recente opdrachten geeft u een overzicht van ons werk dit kunnen zowel webdesign en hosting opdrachten zijn maar ook offline design zoals flyers of andere grafische opdrachten.

RECENTE OPDRACHTEN

Onder recente opdrachten krijgt u een overzicht van ons werk. Dit kunnen zowel webdesign en hosting opdrachten zijn maar ook offline design zoals flyers of andere grafische opdrachten.

Advertentie Stokerij Texel Gin tonic met…

Advertentie Stokerij Texel Gin tonic met…

Advertentie Stokerij Texel Tijgergarnalen met TX Gin

Advertentie Stokerij Texel Tijgergarnalen met TX Gin

Recept Stokerij Texel Scheepsbitterijs

Recept Stokerij Texel Scheepsbitterijs

Stokerij Texel is opgericht door Jaco Spek en Kees Groenewoud. Beide delen de passie voor zee, Texel, het wad en het produceren en consumeren van kwalitatieve lokale producten

Gsmversterker

Gsmversterker

Wat is de ergste ‘moodkiller’…. juist, je gaat helemaal los op dat heerlijke nummer of je hebt net een heel interessant telefoongesprek, wat je een geweldige nieuwe klant kan opleveren. Met bijbehorende provisie natuurlijk en … daar valt het gesprek weg. Je wilt natuurlijk geen flater slaan en probeert nog te bedenken wat de potentiële klant had willen zeggen maar je kunt er geen touw meer aan vast knopen. Weg mood.. weg klant.

Dit hoeft nooit meer te gebeuren als je de Gsmversterker gebruikt van; je raadt het al:  GSM versterkers 

Blijf in de mood en houd die klant! 

 

× Hallo, waarmee kan ik je helpen?